O durere devenita un mister

21-10-2014
Geomony
Nu este medic/terapeut
Geomony
Ma numesc Ramona am 20 de ani si chiar am nevoie de parerile unor medici.De mica ma dureau oasele si mi-au dat sa fac moldamin pt reumatism.Durerile au persistat iar acum 2 ani am refacut analizele.Mi-au spus ca aslo e normal si ca probabil e de la crestere.Acum ma simt din ce in ce mai rau.Vara asta am fost din nou la medic si mi-au spus ca analizele sunt ok.Ceea ce nu inteleg e faptul ca nu m-au supus la mai multe teste.Nici nu pot explica aceasta durere.Dca vine de la articulatii, muschi sau oase.Seara ma doare umarul(si stangul si dreptul)si parca simt ca imi amortesc mainile ca se, , plimba'durerea pana la falange.Imi simt corpul imbatranit iar asta ma ingrijoreaza
2 comentarii
0
21-10-2014, ora 17:48
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Oasele nu dor decat rarissim (un caz dintr-un milion), in rest fiind vorba despre dureri articulare, musculare, sau iradiate (sindrom compresiv vertebral).
D-voastra descrieti o poliartralgie, specifica maladiilor reumatologic-inflamatorii de tip auto-imun.
Aceste maladii NU se diagnosticheaza prin analize, ci prin examen clinic amanuntit.
Prin urmare, trebuie sa gasiti un reumatolog capabil sa va diagnosticheze pe baza examinarii clinice (analizele fiind normale, asa dupa cum relatati).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
21-10-2014, ora 17:52
Geomony
Nu este medic/terapeut
Geomony
Multumesc din suflet, domnul doctor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antiinflamatoarele non-steroidiene cresc riscul cardiovascular la pacienții cu osteoartrită
  • Reumatismul pe înțelesul tuturor
  • Rolul plantelor aromatice și al condimentelor în tratamentul bolilor reumatice
  • Rolul estrogenului în osteoartrită și durerile lombare la femei
  •