ceva reumatologic?
Acum 2 saptamani am facut febra pana la 38, 5 (vreo 6 zile), am fost la spital mi-au facut analize, mi-a iesit TGO TGP VSH foarte mari, am fost suspecta de hepatita, mi-am facut testele pt hepatita, toate au iesit negative, am facut o ecografie abdominala totul este normal.
Acum 2 zile sa schimbat vremea din nou si au inceput durerile de genunchi (in special stangul care sa innorist putin, dar nu sa umflat), coate, pe jos pe la glezna + niste pete rozalii iesite pe coapse si aproape de zona rinichilor care apar si dispar de la o zi la alta(am luat silimarina, ieri am intrerupt-o si nu mi-au mai aparut, nu stiu daca am facut alergie la ea sau a fost doar coincidenta)
De o saptamana tin un regim, nu mananc sare, grasimi, dulciuri, prajeli... macar mai elimin toxinele.
Ideea e ca ma dor picioarele in continuare, mai ales zona genunchilor si a coapselor, durerea e suportabila, si dispare usor cand fac miscare. Factorul reumatoid si anticorpii antinucleari au iesit negativi.
Acum 2 zile sa schimbat vremea din nou si au inceput durerile de genunchi (in special stangul care sa innorist putin, dar nu sa umflat), coate, pe jos pe la glezna + niste pete rozalii iesite pe coapse si aproape de zona rinichilor care apar si dispar de la o zi la alta(am luat silimarina, ieri am intrerupt-o si nu mi-au mai aparut, nu stiu daca am facut alergie la ea sau a fost doar coincidenta)
De o saptamana tin un regim, nu mananc sare, grasimi, dulciuri, prajeli... macar mai elimin toxinele.
Ideea e ca ma dor picioarele in continuare, mai ales zona genunchilor si a coapselor, durerea e suportabila, si dispare usor cand fac miscare. Factorul reumatoid si anticorpii antinucleari au iesit negativi.
4 comentarii
am uitat sa mentionez ca aslo a iesit 200, PCR negativ si fibrinogenul 700 :(
Alegzandra, parerea mea este ca ar tb sa consulti un gastroenterolog pt ca valorile transaminazelor sint mari si apoi un reumatolog.Regimul tb tinut pe perioada indelungata.
oare? nu ma balonez, nu ma doare stomacul, nu am greturi.. si spre rusinea mea nu stiu cu se ocupa de fapt un gastroenterolog..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Probleme la genunchi
- 3Problema prelungita genunchi, durere sacaitoare de 7 luni
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 3dureri de coloana si reumatism acut
- 4sfaturi pt dureri de genunchi si umflaturi am ambi genunchi
- 1Usoara durere in spatele genunchiului
- 3Durere genunchi
- 13durere genunchi de la fotbal
- 3durere genunchi
- 1Dureri de genunchi la aplecare
- 1Ajutati-ma, va rog frumos! junghi la genunchi