Retusare culoare coroana ceramica
![Ramadi](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. De curand mi s-a fixat provizoriu o coroana ceramica la un incisiv lateral, dar are culoarea mai deschisa si mai mata decat incisivii centrali, care sunt tot din ceramica, numai ca au fost fixati in urma cu un an. Intrebarea mea este daca se mai poate retusa culoarea la incisivul lateral, astfel incat sa nu se observe diferenta fata de incisivii centrali.
2 comentarii
![Dr. Durbac Marius](/arata_img.php?img=cont_135586.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
atunci cand coroana este cimentata provizoriu, se poate retrimite la tehnician pentru mici retusuri( culoare forma), dar daca s-a gresit in momentul in care s-a luat culoarea iar aceasta a fost aleasa dintr-o alta zona de culori (ex: in loc de A2 s-a ales D2) atunci e imposibil sa se ajunga la ceeasi culoare doar din retusuri.
atunci cand coroana este cimentata provizoriu, se poate retrimite la tehnician pentru mici retusuri( culoare forma), dar daca s-a gresit in momentul in care s-a luat culoarea iar aceasta a fost aleasa dintr-o alta zona de culori (ex: in loc de A2 s-a ales D2) atunci e imposibil sa se ajunga la ceeasi culoare doar din retusuri.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Coroane metalo ceramice
- 19coroana ceramic pe schelet Cr-Co tehnica CAD-CAM| Zirconiu
- 0lucrare ceramica
- 3lucrare dinti ceramica
- 1coroana ceramica incisivi
- 3coroana metalo-ceramica
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 5Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
- 2Coroana ceramica
- 1Coroana ceramica - nuante diferite
- 1probleme de adaptare cu dantura imbracata
- 5lucrare metalo ceramica gresita
- 1coroane metalo-ceramice cu colereta si fara colereta
- 4Ce mă avantajează? fațete sau coroane?
- 1Intrebare lucrari ceramice pe zirconiu - mic spatiu intre cele doua lucrari
- 1Taiere coroana ceramica pe zirconiu
- 1Înlocuire coroane + șuruburi
Mai multe informații despre: coroana ceramica