lucrare metalo ceramica gresita

12-07-2017
petrina a
Nu este medic/terapeut
petrina a
buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema am fost la proba finala pentru o lucrare metalo ceramica total fizionomica si tehnicianul a gresit a facut lucrarea semifizionomica ( 10 dinti ). dna dr a spus ca se rezolva si ca o trimite inapoi la laborator se poate sa mai puna portelan peste partea metalica si sa fie rezistenta ? nu stiu ce sa fac pt ca efortul financiar este destul de mare pt mine si nu vreau peste ceva timp sa refac lucrarea ma gandesc ca poate ca sare portelanul fiind lipit peste aceast metal lucios?? va rog sa imi spuneti daca este corect cum se procedeaza ?
va multumesc
5 comentarii
0
12-07-2017, ora 10:33
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
De obicei o lucrare gresita in laborator se remediaza tot in laboratorul de tehnica dentara.
Se reiau toti pasii procesului tehnologic: amprenta, proba metal, etc...
Multa sanatate.
0
12-07-2017, ora 11:52
petrina a
Nu este medic/terapeut
petrina a
multumesc pentru raspuns, intrebarea este daca este ok asa cum a zis ca va face dna dr adica peste partea gresita cea metalica sa puna cumva portelan din ce stiam nu se poate sau mai bine zis nu este corect ( corect era sa ia din nou amprenta sa se reia pasii initiali dar nu s-a facut acest lucru de asta am intrebat aici - modaliatatea de rezolvare nu cred ca este cea corecta ).
multumesc
0
12-07-2017, ora 14:19
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Informatiile dvs sunt corecte.
Mergeti la medicul dvs si vorbiti cu el, cu siguranta o sa va inteleaga.
0
14-07-2017, ora 11:49
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Discutati cu medicul dumneavoastra si cereti sa vi se faca lucrarea asa cum ati cerut o...tehnicianul are si el partea lui de responsabilitate!
O zi buna!
0
15-07-2017, ora 17:55
petrina a
Nu este medic/terapeut
petrina a
multumesc frumos pentru raspunsuri
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul