Respirație greoaie
Buna ziua,
De cateva saptamani am o senzatie ciudata la nas si in acelasi timp in gura. Nici nu stiu cum sa explic.nu pot sa respir bine, nasul pare semiinfundat undeva la baza, in dreptul ochilor...e o senzatie de căldură interioară acolo, ca atunci cand stai cu fața in apa calda si nu poti sa respiri pe nas si cand inspir simt de parcă as avea crema, unsoare in nas in acea zona. In acelasi timp, senzatia de crema, unsoare o am si daca inspir pe gura. Câteodată simt ca inghit un fel de secretie, dar senzatia asta de unsoare in nas si gura ma deranjează cel mai mult. Este senzatie de parca ar fi seu de oaie sau unsoare de genul. Imi cer scuze pentru descrierea nepriceputa si sper sa intelegeti ce am vrut sa spun. Mulțumesc anticipat!
De cateva saptamani am o senzatie ciudata la nas si in acelasi timp in gura. Nici nu stiu cum sa explic.nu pot sa respir bine, nasul pare semiinfundat undeva la baza, in dreptul ochilor...e o senzatie de căldură interioară acolo, ca atunci cand stai cu fața in apa calda si nu poti sa respiri pe nas si cand inspir simt de parcă as avea crema, unsoare in nas in acea zona. In acelasi timp, senzatia de crema, unsoare o am si daca inspir pe gura. Câteodată simt ca inghit un fel de secretie, dar senzatia asta de unsoare in nas si gura ma deranjează cel mai mult. Este senzatie de parca ar fi seu de oaie sau unsoare de genul. Imi cer scuze pentru descrierea nepriceputa si sper sa intelegeti ce am vrut sa spun. Mulțumesc anticipat!
4 comentarii
pot fi semne de aciditate gastrica, un reflux gastro-esofagian.. poate aduce acidul gastric pana sus, insptele nasului..si duce la senzatie de arsura, iritatie, secretii
e cazul de un regim alimentar, antacide, spreiuri uleioase nas, gat
sau consult gastrologie si ORL
e cazul de un regim alimentar, antacide, spreiuri uleioase nas, gat
sau consult gastrologie si ORL
Buna ziua dl dr, multumesc pentru răspuns. Am gastrita hiperacida pentru care tin regim de cate luni. Ca si tratament momentan iau decat Gasex si ocazional Gaviscon pentru ca alaptez si nu am voie altceva ( intradevar, simptomele nu au disparut complet, doar s-au mai ameliorat ).Senzatia pe care o am in nas este relativ recenta si nu simt arsura...simt căldură, astupare, ca un dop la baza nasului, unsoare...ceva de genul si cateodata o mica durere. Ma gandeam ca pot sa ameliorez cumva situația.
Arsurile gastrice s-au redus considerabil, dar am gatul foarte uscat de 2 zile din cauza secretiilor postnazale pe care le înghit. Pot face ceva sau pot lua ceva pt gat?
asta deja trebuie sa vada un medic ORL... nasul si gatul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 6radiofrecventa pt micsorarea cicatricilor din nas
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 3Respiratie dereglata
- 3Dispnee si alte simptome am probleme pulmonare?
- 2Nu pot respira normal noaptea
- 1Buna ziua nu pot trage aer in piept
- 0Problema persistenta
- 0probleme de respirație
- 1Respiratie Greoaie
- 3Respiratie greoaie
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 1Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
- 2Respiratie si inghitire dificila
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 0Problema blocare respiratie 10-20 secunde
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: