Dispnee si alte simptome am probleme pulmonare?
Buna ziua, sunt din Buc, barbat, 24 de ani si in jur de 1 luna am stari de fatigabilitate, oboseala si respiratie ingreunata ca stari permanente
Si s-au intamplat 2 'crize' prima data, acum 1 saptamana am avut stare de sufocare, ameteala si lesin,
Apoi ieri.11.03.2013 am avut o criza ceva mai puternica senzatie de lesin, ameteala, palpitatii, stari de voma, si durere in spate (in zona plamanilor)
Am fost la spital unde mi s-au facut anumite teste si urmeaza sa fac monitorizare Holter +, ecografie cardiaca si EKG de efort
Vroiam sa stiu daca am ceva in legatura cu plamanii ca : o hipertensiune pulmonara sau embolie pulmonara, astm sau
Bronhopneumopatia BPOC
Mentionez ca fumez dar din 2013 foarte putin(1 tigare la 5-6 zile), aproape deloc -inainte.in jur de 1 pachet /zi
RAPORT MEDICAL :
Pacient afebril, Abdomen suplu, mobil cu respiratia, sensibil la palpare in epigastru, afirmativ tranzit intestinal normal.
Rs, MV prezent bilateral, fara raluri
SaO2 = 98%,
AV=84 b/min, TA =145/95 mmHg - aici am avut tensiunea crescuta de la palpitatii mi s-a facut exact cand aveam aceste stari.
Am facut radiografie pulmonara..
Fara leziuni evolutive pleuro-pulmonare
SCD libere
Cord in limite normale radiologic
Buton aortic sters
- Ce inseamna acest Buton Aortic sters? Doctorul mi-a spus ca radiografia mi-a iesit bine si ca nu am nimic,
-Analize sange ce mi-a iesit negativ:
Transaminaze - ALT Alaninaminotransferaza - 68 u/L Adult 0-55 -marite
Fier seric /chimie umeda Kit A2 - 44 Barbati 65- 175 - scazut
Si s-au intamplat 2 'crize' prima data, acum 1 saptamana am avut stare de sufocare, ameteala si lesin,
Apoi ieri.11.03.2013 am avut o criza ceva mai puternica senzatie de lesin, ameteala, palpitatii, stari de voma, si durere in spate (in zona plamanilor)
Am fost la spital unde mi s-au facut anumite teste si urmeaza sa fac monitorizare Holter +, ecografie cardiaca si EKG de efort
Vroiam sa stiu daca am ceva in legatura cu plamanii ca : o hipertensiune pulmonara sau embolie pulmonara, astm sau
Bronhopneumopatia BPOC
Mentionez ca fumez dar din 2013 foarte putin(1 tigare la 5-6 zile), aproape deloc -inainte.in jur de 1 pachet /zi
RAPORT MEDICAL :
Pacient afebril, Abdomen suplu, mobil cu respiratia, sensibil la palpare in epigastru, afirmativ tranzit intestinal normal.
Rs, MV prezent bilateral, fara raluri
SaO2 = 98%,
AV=84 b/min, TA =145/95 mmHg - aici am avut tensiunea crescuta de la palpitatii mi s-a facut exact cand aveam aceste stari.
Am facut radiografie pulmonara..
Fara leziuni evolutive pleuro-pulmonare
SCD libere
Cord in limite normale radiologic
Buton aortic sters
- Ce inseamna acest Buton Aortic sters? Doctorul mi-a spus ca radiografia mi-a iesit bine si ca nu am nimic,
-Analize sange ce mi-a iesit negativ:
Transaminaze - ALT Alaninaminotransferaza - 68 u/L Adult 0-55 -marite
Fier seric /chimie umeda Kit A2 - 44 Barbati 65- 175 - scazut
3 comentarii
ca sa-ti raspunda un medic,
scrie si ce mananci/zi...(cantitativ) sau f.rar si atunci.rapid, pe fuga., daca bei apa, sucuri etc sau nu...sau ocazional.ai fumat mult (asta e.),
detaliaza si cate ore/noapte...dormeai pana la.acel incident-primulll.
daca erai f obosit, daca aveai motive de suparare..?!?
sanatate
scrie si ce mananci/zi...(cantitativ) sau f.rar si atunci.rapid, pe fuga., daca bei apa, sucuri etc sau nu...sau ocazional.ai fumat mult (asta e.),
detaliaza si cate ore/noapte...dormeai pana la.acel incident-primulll.
daca erai f obosit, daca aveai motive de suparare..?!?
sanatate
9-pana la 11 ore dormeam deci destul
nu tineam regim, da sunt obosit de mult timp cam de anul trecut
nu tineam regim, da sunt obosit de mult timp cam de anul trecut
mai trebuie sa spun, atunci cand stau intins pe burta sau pe stape si trag aer un pic mai adanc simt o durere in spate si ca ma strange zona toracelui !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dispnee
- 23Dependenta picaturi de nas
- 2febra moderata de 6 luni
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 7administrare colargol la copil
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 2Respiratie ingreunata - cascat des
- 2probleme cu respiratia
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 1respiratie dificila
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 1Respiratie grea
- 4Cai respiratorii blocate
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 0Nu pot respira în sezonul rece, începând de toamna pana primavara tarziu
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 0Respiratie greoaie
- 2Lipsa de aer, dureri în capul pieptului, dureri de cap
- 0Problema blocare respiratie 10-20 secunde
Mai multe informații despre: Respiratie dificila dispneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: