Respir foarte greu de vreo 2 ani

02-08-2010
danylory
Nu este medic/terapeut
danylory
Buna ziua,
de ceva timp ma confrunt cu o problema si anume nu reusesc sa respir, simt ca ma sufoc, ca nu mi se oxigeneaza plamanii. Problema persista de vreo 2 ani..am fost la 2 medici care mi-au spus ca nu am nimic, am facut raza la plamani totul ok, sa fie oare problema ca lucrez in constructii si uneori e praf? Mentionez ca nu fumez, nu obosesc repede.
multumesc anticipat pentru raspuns.
4 comentarii
0
02-08-2010, ora 21:53
blueeyes4you
Nu este medic/terapeut
blueeyes4you
si eu am avut senzatiile astea si am incercat pe rand mai multe solutii pana am depistat care era cauza:

incearca sa-ti faci un control la tiroida... aia da senzatii de genul asta
mai fa-ti si niste analize la calciu si daca ai lipsa trebuie sa iei... si eu am avut senzatiile astea prima data de la lipsa de calciu;
incearca sa-ti faci analize alergologice.. eu am luat ketotifen 10 zile la recomandarea medicului de familie si ma simt mult mai bine, se pare ca sufar de ceva alergie dar inca nu am apucat sa fac analizele pt a vedea la ce sunt alergica...
daca toate analizele de mai sus sunt bune ia-ti un concediu... lipsa de aer poate veni si de la surmenarea psihica determinata de job

baftaaa !!!
0
22-08-2010, ora 18:54
val2010
Nu este medic/terapeut
val2010
am o dispnee accentuata mai ales noaptea si dupa efort moderat deasemenea dimineata trebuie sa-mi fac toaleta cailor resp altfel nu pot respira , iau seretide si tratament pentru TA AM 55 ANI, credeti ca am bpoc/ ce sa fac sa scap de sputa abundenta? e f neplacut mai ales ca muncesc in colectivitate, multumiri
0
03-09-2010, ora 10:25
angela42
Nu este medic/terapeut
angela42
imi cer scuze ca imi permit sa va dau un sfat. si eu am o dispenee f urata si nu pot sa gasesc cauza ( la mine poate fi astm sau miocardita, inca nu stiu sigur ), incercati si la un pneumolog sa nu fie un astm
0
09-09-2010, ora 20:09
danylory
Nu este medic/terapeut
danylory
revin asupra problemei care ma supara de vreo 2 ani.acum e totulok...lamine am observat ca se manifesta astfel: 2-3 saptamani persista problema dupa care 3-4 luni nu am nici oproblema...si tot asa de vreo 2 ani...la control nu am mai fost din lipsa de timp...oricum multumesc pt. recomandari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Un alt posibil efect al menopauzei: scurtarea respirației?
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •