Probleme respiratie
![ReDDy1](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp strain in gat
- 3fetita mea se plange ca nu poate respira
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 23probleme cu respiratia
- 17colargol..alergie e posibil?
- 6rinita vasculara? de 2 ani am probleme respiratorii grave...
- 4Problema persistenta.
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 9Intoxicatie, prednison
- 4Respir foarte greu de vreo 2 ani
- 3nu mai am aer!
- 4rinita alergica sau insuficienta respiratorie?
- 1probleme de respiratie
- 4nas infundat
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 8am nevoie de un sfat: durere de inima si insuficienta respiratorie
- 1Dificultate respiratie
- 3Respiratie dificila
- 1Senzatie de insuficienta respiratorie
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: