Probleme respiratie
Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Problema cu respiratia inconstienta
- 3durere la inspiratie
- 7respiratie insuficienta
- 9frica, insuficienta respiratorie
- 4ma doare foarte tare in zona omoplatului..
- 3probleme cu respiratia
- 3uneori simt ca nu am aer
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 7Droguri legale lipsa de aer! ajutorrrrrrr disperareeee
- 0ULTRACOD si probleme la respiratie
- 9Simt ca ar trebui sa eructez, incerc, dar nu pot.
- 6cit timp se tine masca pe fata ptr aerosoli ?
- 1Probleme respiratorii
- 1respiratia cronica
- 1Respiratie (expiratie) neplacuta..
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 2Durere in zona pectorala la respiratie
- 2Insuficienta respiratorie
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: