Senzatia de sufocare

26-08-2018
mircea26
Nu este medic/terapeut
mircea26
Buna ziua,

Acum aproximativ 3 saptamani am mers la medicul de familie prezentand simptomele unei raceli sau cel putin eu asa credeam, si anume faceam febra, nu foarte mare, transpiram si simteam un nod in gat.
Medicul de familie mi-a spus ca am laringita acuta si mi-a dat trimitere la un orl-ist.
Am mers la un doctor ORL si mi-a prescris un tratament cu paracetamol, nurofen, vitamina c, vitamina a si recomandarea sa vorbesc cat mai putin. Am luat tratamentul si dupa 2-3 zile am inceput sa fac din nou febra si transpiram. Medicul de familie mi-a dat trimitere la un pneumolog plus antibiotice timp de 7 zile, Zinat.
Am inceput sa iau tratamentul si preventiv am fost la pneumolog. Acesta mi-a dat sa fac o radiografie pulmonara si din fericire a fost bine. Acum dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotice simt din nou acel nod in gat si am inceput sa fac din febra.
Mentionez ca inca mai vorbesc uneori ragusit, senzatia de nod in gat nu este foarte accentuata.
Acum 3-4 luni de zile am avut o suparare destul de puternica si am observat ca mi-a cazut parul in doua locuri.
Intre timp parul mi-a crescut si din punctul asta de vedere nu mai am nicio problema.
Multumesc anticipat.
9 comentarii
0
26-08-2018, ora 19:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nod in gat, raguseala.. poate fi si de la un reflux gastro esfagian.
e bine cu digestia?? tii regim ?
0
27-08-2018, ora 09:41
mircea26
Nu este medic/terapeut
mircea26
Digestia e buna. Nu tin regim.
Dar daca ar trebui, ce fel de regim ar trebui sa tin ?
0
27-08-2018, ora 10:17
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
seara nu se consuma lactate, mancare acra, muraturi, otet, lamai, usturoi
dupa cina nu se conuma deloc fructe s i dulciuri
0
06-09-2018, ora 08:20
mircea26
Nu este medic/terapeut
mircea26
O intrebare domnu doctor, de 3-4 zilei imi masor temperatura corpului la subrat si am o temperatura a corpului intre 35-36 grade.
De vreo doua ori temperatura a depasit 36 de grade (36, 4 respective 36, 6).
Ce imi puteti spune ?
Multumesc.
0
06-09-2018, ora 09:32
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
doar faptul ca nu ai alta ocupatie si iti cauti boli...
0
06-02-2019, ora 07:39
Dth
Nu este medic/terapeut
Dth
Buna ziua,

Va solicit un sfat in urma faptului ca dl doctor sunte ti activ pe forum de mai bine de 10 ani am vazut.

Pe scurt. In urma unei viroze acum 2 luni am ramas cu urmatoarele simtome, senzatia de sufocare, greutate in piept, acompaniata de frica panica ca voi ramane asa si nu gasesc rezolvarea...

Efectuat endoscopie, fara iritatii fara boala de reflux,
Efectuat ecg, test de efort plus alti markeri cardiaci, totul ok.
Consult orl, nu este de natura ORL, cum ar fii o sinuzita.
Efectuat consult pneumologic, CT, niste bronsiectazii bilaterale dar le stiu de 10 ani nu m au deranjat niciodata, si o raceala netratata probabil urme de la viroza.
Ca tratament mi s a dat inhalatii apa cu sare...ceva homeopat...nici o ameliorare.
Spirometrie cu teste de bronhodilatatie dupa..nici o modificare
Bronhoscopie... cu examen sputa, fara bacili fara microbi, a iesit doar la citologie scrie... citologie inflamatorie..doctorul s a uitat a zis.ia si tu ceva inflamator la un eurespal...am luat...nici o ameliorare.
Pareri ?
0
06-02-2019, ora 07:44
Dth
Nu este medic/terapeut
Dth
Am uitat la precizez la inima inclusiv ecografie cardiaca. Totul ok.
Analize de sange ok, mai putin colesterol
0
06-02-2019, ora 09:12
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
e cazul sa faci si o ecografie abdominala...
omul respira cu Diafragma.. care coboara in abdomen când inspiri
faptul ca nu e reflux.. nu spune nimic..
ficat marit, inflamatie duaden colescist, pancreas, balonari intestinale.. POT bloca diafragma..si impedica inspiratia aerului in piept
0
06-02-2019, ora 11:23
Dth
Nu este medic/terapeut
Dth
Am inteles. Asta o sa fac, si revin cu rezultatul. Ca idee, daca ecografia abdominala nu prezinta modificari care sa se faca o legatura cu simtomatologia ce recomandati ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •