Prolaps VM - stari de sufocare
Acum 2 saptamani, intr-o seara am simtit foarte brusc ca ma sufoc si am simtit o intepatura durereoasa prin piept care se prelungea la gat si maxilar, ca mai apoi sa amorteasca. Nu am putut respira deloc timp de 6 secunde chiar daca ma chinuiam din rasputeri sa trag aer; simteam o apasatura puternica in piept. Dupa ce mi-a revenit respiratia am inceput sa tremur, mi s-au inmuiat picioarele, aveam palpitatii si inca imi simteam pieptul apasat si respiram cu greu. si chiar si in zilele urmatoare am avut palpitatii si m-am simtit extrem de slabita. De obicei am ipsa de calciu, si m-am gandit ca asta ar fi motivul, dar am fost diagnosticata acum 2 ani cu prolaps de valva mitrala, dubla comunicatie intraatriala si 2 insuficiente de gr II(tricuspidiana, mitrala) si una de gr I (pulmonara). Am luat tratament timp de 1 an si ceva cu Betaloc Zok 50 mg si calciu. Desi avusesem des palpitatii si dureri puternice in piept, dupa tratament am inceput sa ma simt mult mai bine si credeam ca asa va ramane. Acum e ca si cum am revenit la stadiul de dinainte de tratament. Nu pot merge prea curand la control, din mai multe motive, dar as vrea sa stiu daca poate fi lipsa de calciu/magneziu (am ameteli frecvente) sau pe baza de stres si daca imi poate recomanda cineva ceva naturist sa-mi ameliorez starea pana voi merge la control. Multumesc anticipat! :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 6in timpul unei furtuni, fugind circa 50 m, m-am sufocat
- 6Simt ca ma sufoc
- 4ma doare foarte tare in zona omoplatului..
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 12Nod în gât si senzatie de sufocare
- 4Respir foarte greu de vreo 2 ani
- 3sufocare in somn
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 5Momente de sufocare
- 6Electrocardiograma eronata?
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 3sufocare in somn
- 12atac de panica, sufocarea
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 2De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare
- 0Probleme dupa masa
- 12Lipsa de aer
Mai multe informații despre: Sufocarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: