Remediu hemoroizi

26-06-2020
Bibibi
Nu este medic/terapeut
Bibibi
Bună.. De mult timp am suferit de hemoroizi, mai ales externi și din întâmplare am găsit un tratament care pentru mine funcționează perfect și de când îl folosesc nu am mai avut nici o criza hemoroidala.Acest tratament funcționează eficient doar dacă este urmat în momentul când simțiți primul semn de disconfort /jenă... se ia în acel moment o aspirina efervescenta în jumate pahar apa... aspirina decongestineaza(subțiază sângele) deci numai lasă să se stranguleze venele care provoacă hemoroizii... Iar ca emolient este foarte bun uleiul de cocos... Acest tratament simplu l-am urmat după toate unguentele existente pe piața. Pare atât de simplu dar cel puțin pentru mine a funcționat și funcționează perfect. Doar ca trebuie aspirina efervescenta... Nu am încercat cu aspirina normala.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Discuție: cea mai bună intervenție pentru hemoroizi (ligatura, scleroterapia, capsarea, extirpare chirurgicala, etc.)
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •