remedii pentru ficat
Buna ziua!
Sunt din Constanta si am o intrebare la care v-as ruga sa-mi raspundeti daca puteti!
Cumnatul meu, in varsta de 24 de ani a fost diagnosticat cu schizofrenie si de un an de zile ia tratament, pastile pe care le va lua toata viata. Din aceasta cauza si-a afectat ficatul, la ultimele analize: Gama GT=240. A fost la internist si i-a prescris medicamente pentru ficat si un regim alimentar. Imi dau seama ca situatia este grava, dar va intreb pe dvs. cat de grava si la ce sa ne asteptam? El are moralul bunicel, dar este ingrijorat ceea ce este normal. Suntem alaturi de el si incercam sa-l binedispunem insa..
Ce tratamente naturiate i-ati prescrie?
In speranta unui raspuns, va multumesc!
Sunt din Constanta si am o intrebare la care v-as ruga sa-mi raspundeti daca puteti!
Cumnatul meu, in varsta de 24 de ani a fost diagnosticat cu schizofrenie si de un an de zile ia tratament, pastile pe care le va lua toata viata. Din aceasta cauza si-a afectat ficatul, la ultimele analize: Gama GT=240. A fost la internist si i-a prescris medicamente pentru ficat si un regim alimentar. Imi dau seama ca situatia este grava, dar va intreb pe dvs. cat de grava si la ce sa ne asteptam? El are moralul bunicel, dar este ingrijorat ceea ce este normal. Suntem alaturi de el si incercam sa-l binedispunem insa..
Ce tratamente naturiate i-ati prescrie?
In speranta unui raspuns, va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2analize pentru ficat
- 4Poate fii cancer
- 12ficat marit
- 5metastaza la ficat cu insulino dependent de 1 an
- 5virus hepatic B.. cum sa-mi protejez ficatul?
- 8Diagnostic nesigur
- 4Problema cu ficatul
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 4Formatiune tumorala hepatica localizata in seg. VIII drept
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 15cancer in metastaza
- 1donare organ
- 25Posibil cancer la ficat...nodul hepatic..
- 0probleme digstive
- 9probleme la ficat?
- 8Dureri, intepaturi si mancarimi in zona ficatului
- 0interpretare RMN ficat
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: