remedii pentru ficat

Buna ziua!
Sunt din Constanta si am o intrebare la care v-as ruga sa-mi raspundeti daca puteti!
Cumnatul meu, in varsta de 24 de ani a fost diagnosticat cu schizofrenie si de un an de zile ia tratament, pastile pe care le va lua toata viata. Din aceasta cauza si-a afectat ficatul, la ultimele analize: Gama GT=240. A fost la internist si i-a prescris medicamente pentru ficat si un regim alimentar. Imi dau seama ca situatia este grava, dar va intreb pe dvs. cat de grava si la ce sa ne asteptam? El are moralul bunicel, dar este ingrijorat ceea ce este normal. Suntem alaturi de el si incercam sa-l binedispunem insa..
Ce tratamente naturiate i-ati prescrie?
In speranta unui raspuns, va multumesc!
Sunt din Constanta si am o intrebare la care v-as ruga sa-mi raspundeti daca puteti!
Cumnatul meu, in varsta de 24 de ani a fost diagnosticat cu schizofrenie si de un an de zile ia tratament, pastile pe care le va lua toata viata. Din aceasta cauza si-a afectat ficatul, la ultimele analize: Gama GT=240. A fost la internist si i-a prescris medicamente pentru ficat si un regim alimentar. Imi dau seama ca situatia este grava, dar va intreb pe dvs. cat de grava si la ce sa ne asteptam? El are moralul bunicel, dar este ingrijorat ceea ce este normal. Suntem alaturi de el si incercam sa-l binedispunem insa..
Ce tratamente naturiate i-ati prescrie?
In speranta unui raspuns, va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tot ficatul...
- 4durere in zona ficatului
- 4problema in zona ficatului
- 3carcinomateza cu ascita, metastaze osteolitice, ficat tumora
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 1ficat marit
- 5virus hepatic B.. cum sa-mi protejez ficatul?
- 2ficat polichistic
- 4Probleme cu ficatul...ajutor urgent va rog
- 6ce inseamna emangion la ficat?
- 6E cancer?
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 0noduli la ficat
- 3Tinctura de armurariu, remediu in afectiuni ale ficatului
- 4ficatul bolnav operat
- 3Probleme ficat
- 3Interpretare rezultat CT ficat.
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: