problema in zona ficatului
buna ziua! Sunt din galati si am 15 ani.Ma confrunt cu o problema de cateva luni.In fiecare dimineata ma trezesc cu dureri si intepaturi in zona ficatului.Am facut analize, ekg dar toate au iesit bine.Eu am mai avut prob cu ficatul pe la vreo 4 ani, dar acum nu imi descopera nimic. Nici nu pot sa merg mult pe jos deoarece incep dureri insuportabile. Pentru a diminua durerile iau nospa dar nu intotdeauna are efect. Ce ma sfatuiti sa fac?
4 comentarii
Ar trebui sa soliciti o trimitere de la medicul tau de familie si sa mergi la spitalul Grigore Alexandrescu Bucuresti.Este nevoie de multe investigatii si de o anamneza minutioasa.
eBuna e prima data cand va scriu si nu stiu exact la ce rubrica sa o fac. Am o problema. Eu locuiesc in Olanda. Acum oluna am fost in Ro si am facut analizele obligatorii acolo. Mi s-a transmis ca am colesterolul marit si ficatul marit si gras.Acum e problema ca am fost aici la doctor si mi s-a spus sa nu-mi fac griji ca majoritatea au colesterolul marit si ca ficatul e mai gras ca si eu sunt mai plinuta. Adevarul e ca nu stiu ce sa fac, sunt dezamagita de cei de aici din sist. sanitar si v-as ruga sa ma ajutati cu o dieta pe care s-o pot urma aici si care sa ma ajute., niste sugestii ceva. Va multumesc mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ficat? Inima?
- 2analize pentru ficat
- 4Poate fii cancer
- 10Problema la ficat
- 0analize sange la ficat
- 4ce inseamna CALCIFIERE LA FICAT?
- 4problema cu ficatul
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 5fibroscan, fibromax - cat costa si ince masura ma ajuta?
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 4Amorteala Ficat
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 3Ficat
- 25Posibil cancer la ficat...nodul hepatic..
- 0remedii pentru ficat
- 1Regim Ficat (urgent)
- 8Dureri, intepaturi si mancarimi in zona ficatului
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: