Si-a dat drumul in mine
Vineri am dat drumul in iubita mea, si am luat pilula de a 2 zi, dupa cara simbata am dat iar drumul... ea nu vrea sa rămînă însărcinată si sa ajunga la avort, ce sa fac acum ??? De la pilula aia i se face rau... si ea se foloseste odata pe jumatatate de an mio zis la farmacie... ce as putea face acum ca sa nu rămînă însărcinată???
1 comentarii
Buna ziua,
acum nu mai puteti face nimic, pe viitor va recomandam ca domnisoara sa mearga la un medic specializat in contraceptie care sa ii recomande o metoda contraceptive potrivita pentru varsta ei. In cazul in care nu foloseste metode de contraceptie exista posibilitatea sa ramana insarcinata. Pilula de urgenta are o concentratie hormonala foarte mare de aceea nu este recomandat sa fie folosita decat in cazuri de urgenta, altfel provoaca dereglari hormonale
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
acum nu mai puteti face nimic, pe viitor va recomandam ca domnisoara sa mearga la un medic specializat in contraceptie care sa ii recomande o metoda contraceptive potrivita pentru varsta ei. In cazul in care nu foloseste metode de contraceptie exista posibilitatea sa ramana insarcinata. Pilula de urgenta are o concentratie hormonala foarte mare de aceea nu este recomandat sa fie folosita decat in cazuri de urgenta, altfel provoaca dereglari hormonale
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pilula de a 2 a zi
- 0Dereglari după Escapelle
- 0Sansele unei sarcini
- 0De ce nu a functionat pilula de a doua zi?
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 1Am facut sex, si a avut un mic esec.
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 4Intarziere ciclu
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 6Pastila de a doua zi, la ovulatie!
- 0Escapelle la 24 h
- 4Sarcina ? Ajutor
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Escapelle scurgeri
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
- 0Continuare Yasmin dupa Postinor
- 0Pastila de a doua zi
- 1Posibila sarcina?
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: