Masochism?
fiica mea are 18 ani si un prieten cunoscut de pe internet
am aflat intamplator ca acesta o invita la el acasa nu pentru a face sex ci pentru ai aplica niste presupuse pedepse batandu-o la fund cu nuia, cravasa, etc.din nu stiu ce motive.
nu stiu de ce ea accepta si se supune fara comentarii acestor tratamente.
ea e bolnava psihic sau el, ori o drogheaza fara ca ea sa realizeze.
eu nu i-am spus fiicei mele ca am aflat acest lucru pentru ca il stiu citindu-i mesajele primite si trimise
sunt f.ingrijorata si nu stiu cum sa procedez ea fiind pana acum o luna un copil fara deviatii de comportament, chiar olimpica la informatica.
va rog sa -mi dati un sfat cum sa procedez, ma vad depasita de situatie.
am aflat intamplator ca acesta o invita la el acasa nu pentru a face sex ci pentru ai aplica niste presupuse pedepse batandu-o la fund cu nuia, cravasa, etc.din nu stiu ce motive.
nu stiu de ce ea accepta si se supune fara comentarii acestor tratamente.
ea e bolnava psihic sau el, ori o drogheaza fara ca ea sa realizeze.
eu nu i-am spus fiicei mele ca am aflat acest lucru pentru ca il stiu citindu-i mesajele primite si trimise
sunt f.ingrijorata si nu stiu cum sa procedez ea fiind pana acum o luna un copil fara deviatii de comportament, chiar olimpica la informatica.
va rog sa -mi dati un sfat cum sa procedez, ma vad depasita de situatie.
6 comentarii
Buna,
in primul rand, ingrijorator nu este faptul ca respectivul o invita, CI FAPTUL CA EA SE DUCE.
Pe de alta parte, risti sa aluneci pe o panta periculoasa: nu vei putea controla sau restrictiona ce face fiica ta in pat... si daca e doar o joaca, cu cravasa ? De unde stii cat de tare o loveste ? De unde stii daca asta nu-i provoaca placere ei? (acum, DE CE ii provoaca placere ai astfel de comportament, face obiectul altei discutii)
Primul lucru pe care il ai de facut e sa descoperi cum vede ea treaba asta. Si cum ii afecteaza viata, performantele.
Nu uita ca din moment ce ea se duce la el, fie asta ii face placere, fie raspunde unei nevoi (de nou, de bizar, de evadare din banal, de explorare, etc).
Sub nici o forma nu trebuie sa actionezi violent, sa incepi prin a o certa (chiar te felicit ca nu ai adus pana acum in discutie aspectul asta, ca ai putt sa te abtii). Cea mai buna este o discutie calma si calda, ca intre prietene, in care sa te mai interesezi care mai e viata ei. Daca are un prieten, ce parere are de prietenul ei, etc...
Pe de alta parte, nu te astepta sa-ti dea multe detalii sau justificari despre viata ei sexuala... e traumatizant pentru unii tineri.
Dar da-i de inteles ca oricand ar avea o problema, de orice natura, voi veti fi acolo si o veti sprijini.
Toate cele bune,
Andrei
in primul rand, ingrijorator nu este faptul ca respectivul o invita, CI FAPTUL CA EA SE DUCE.
Pe de alta parte, risti sa aluneci pe o panta periculoasa: nu vei putea controla sau restrictiona ce face fiica ta in pat... si daca e doar o joaca, cu cravasa ? De unde stii cat de tare o loveste ? De unde stii daca asta nu-i provoaca placere ei? (acum, DE CE ii provoaca placere ai astfel de comportament, face obiectul altei discutii)
Primul lucru pe care il ai de facut e sa descoperi cum vede ea treaba asta. Si cum ii afecteaza viata, performantele.
Nu uita ca din moment ce ea se duce la el, fie asta ii face placere, fie raspunde unei nevoi (de nou, de bizar, de evadare din banal, de explorare, etc).
Sub nici o forma nu trebuie sa actionezi violent, sa incepi prin a o certa (chiar te felicit ca nu ai adus pana acum in discutie aspectul asta, ca ai putt sa te abtii). Cea mai buna este o discutie calma si calda, ca intre prietene, in care sa te mai interesezi care mai e viata ei. Daca are un prieten, ce parere are de prietenul ei, etc...
Pe de alta parte, nu te astepta sa-ti dea multe detalii sau justificari despre viata ei sexuala... e traumatizant pentru unii tineri.
Dar da-i de inteles ca oricand ar avea o problema, de orice natura, voi veti fi acolo si o veti sprijini.
Toate cele bune,
Andrei
Buna ziua,
Oamenii au multe preferinte in materie de sex.Unora le place sexul oral, unora cel anal.Altora le place sa simta durere.Indiferent de preferintele lor sexuale, nu trebuie sa dea explicatii nimanui. Presupun ca asa cum fiica dumneavoastra nu va intreaba sau nu va cere detalii de ce va place o anumita pozitie in timpul sexului, nici dumneavoastra nu ar trebui sa va intrebati fiica de preferintele ei.
Oamenii au multe preferinte in materie de sex.Unora le place sexul oral, unora cel anal.Altora le place sa simta durere.Indiferent de preferintele lor sexuale, nu trebuie sa dea explicatii nimanui. Presupun ca asa cum fiica dumneavoastra nu va intreaba sau nu va cere detalii de ce va place o anumita pozitie in timpul sexului, nici dumneavoastra nu ar trebui sa va intrebati fiica de preferintele ei.
mih.ion daca ea isi doreste asa ceva nu am ce face, dar as vrea sa inteleg fenomenul, si sa fiu sigura ca nu va regreta mai tarziu calea aleasa.S-ar putea sa cada pe o panta de unde revenirea e f. grea. Daca stii mai multe despre acest subiect te rog sa-mi spui si mie
eu vroiam sa subliniez faptul ca fiica dumneavoastra nu este bolnava psihic daca ii face placere acest lucru (asa cum ati spus dvs in primul comentariu).este doar o preferinta. bineinteles ati putea discuta cu ea despre sex in general si sa o intrebati si acest lucru sa ii aflati parerea.Cred ca ati trebui sa tineti seama si de un lucru:fata dvs nu mai este copil ci este o femeie care alege cum vrea sa-si traiasca viata.
Tinerii pot face si alegeri proaste in viata.
Acest tip de relatii ii vor provoca traume psihice mai tarziu in special in relatia cu sotul ei.
Parintii trebuie sa isi fereasca copiii de asa ceva si sa ii educe.
Intr-o relatie de iubire adevarata nu trebuie sa comande hormonii.
Acest tip de relatii ii vor provoca traume psihice mai tarziu in special in relatia cu sotul ei.
Parintii trebuie sa isi fereasca copiii de asa ceva si sa ii educe.
Intr-o relatie de iubire adevarata nu trebuie sa comande hormonii.
Probabil si in cazul prezentat 'tema raului moral' a incitat-o o tanara femeie sa descopere sexualitatea. Ingrijorarea pare fireasca, dar acum este vorba de un adult, cuprins de dorinte erotice, ce nu pare constrans. Poate fi vorba si de fantezii la care a gandit.
Se 'bate toba' pe educatie sexuala, dar nu se face nimic in acest sens. Eu sunt de parere ca in primul rand educatia sexuala trebuie sa se faca acasa, si nu spun trebuie in termenii irationalitatatii, ci ca necesitate.
Psiholog Liviu Stefan
Se 'bate toba' pe educatie sexuala, dar nu se face nimic in acest sens. Eu sunt de parere ca in primul rand educatia sexuala trebuie sa se faca acasa, si nu spun trebuie in termenii irationalitatatii, ci ca necesitate.
Psiholog Liviu Stefan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 20Mai cresc sau nu?
- 3S.O.S adolescentii!!
- 6Onanie va necesit enorm ajutorul!
- 3Penis deformat
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 25la ce varsta e bine sa iti incepi viata sexuala?
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 99Adolescenta urata
- 3adolescenta, par rar
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 8urticarie la copil de 15 ani
- 3Tuse productiva la adolescent
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 6Fractura inchietura mainii drepte (COPIL)
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 9Adolescentul are nevoie de proteine?
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
Mai multe informații despre: Adolescentul Deviatia sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: