Operiatie boala de reflux gastroesofagian
Buna ziua,
Dupa operatie te vindeci complect? si cat timp trebuie sa tii regim?Poti dupa operatie dupa ce ai tinut un regim sa treci la un regim alimentar normal cu prajeli
Dupa operatie te vindeci complect? si cat timp trebuie sa tii regim?Poti dupa operatie dupa ce ai tinut un regim sa treci la un regim alimentar normal cu prajeli
6 comentarii
Buna ziua.
Despre ce operatie e vorba ?
Despre ce operatie e vorba ?
Buna ziua.
E vorba de hernie hiatala, probabil.
Cred ca ati primit indicatii de alimentatie postoperatoriu.
Deci nu cred ca va spun ceva nou - nu consumati bauturi acidulate ; dupa masa pozitie sezut, nu intins in pat pentru cca 1 ora ; mancaruri dietetice. Pana la 2-3 luni postoperator.
E vorba de hernie hiatala, probabil.
Cred ca ati primit indicatii de alimentatie postoperatoriu.
Deci nu cred ca va spun ceva nou - nu consumati bauturi acidulate ; dupa masa pozitie sezut, nu intins in pat pentru cca 1 ora ; mancaruri dietetice. Pana la 2-3 luni postoperator.
Nu nu e hernie hiatala. Mi-a facut testul cu masa si substanta de contrast la radiologie. o zis ca ii foarte similar dar nu e hernie hiatala. O zis sa incerc cu tratament medicamentos dar problema ii ca eu am incercat si mio fost mai rau si imi este mai rau nu pot sa urc un deal scarile pana la etajul 4 fara sa vomit sau mai bine zis sa ma fortez sa vomit imi tot vine regurgitarea violent
Buna ziua.
Consultati medicul operator.
Consultati medicul operator.
Daca tot nu ai gaist raspunsul la intrebare eu iti recomand sa incerci sa te programezi la doctorul Smeu. Bogdan Smeu pentru ca stiu ca multi pacieti cu problema t si-au gasit vindecarea la el. Vezi ca si aici pe forum mai este un post mai recent exact despre problema ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme de alimentatie la bb de 4 luni
- 4Bebe cu reflux nu papa nimic decat putin laptic in somn
- 16probleme cu amigdalele
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 0am boala de reflux gastroesofagian, ajutati-ma cu un raspuns va rog
- 4Reflux
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 11Endoscopia nazala. Ce se poate observa cu aceasta?
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 2Umflatura...ca o basica...in gat
- 1Reflux gastroesofagian
- 4Arsuri pe esofag
- 7Ce poate fi?
- 0Reflux esofagian. Aciditate foarte mare
- 3Refluxul poate provoca iritarea traheii?
- 1Laringită, reflux gastro esofagian, sinuzita
- 1Simptome de BRGE, dar endoscopie perfectă
- 2Ragai des
- 0Esofagita? ulcer - reflux zilnic, dureri mari si mi se inflameaza esofagul urat de tot
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: