Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A,
Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A, gastrita difuza cu factori de risc eroziv hemoragica
Asta mi-a scris dl Doctor in scrisoarea medicala.M-am apucat de regim de tratament, am lasat pana si tutunu... problema care o am este Marihuanna si dependenta mea psihica de ea. Din ce am citit si m-am documentat pe net am observat niste noi studii ca ar ajuta chiar http://medicalmarijuana.com/medical-marijuana-treatments/Peptic-Ulcer.
Acu intrebarea mea ar fii cat de real si adevarat este? Se poate sa-mi treaca daca continui sa fumez? Chiar trebuie sa o las? Va rog astept raspuns.
Asta mi-a scris dl Doctor in scrisoarea medicala.M-am apucat de regim de tratament, am lasat pana si tutunu... problema care o am este Marihuanna si dependenta mea psihica de ea. Din ce am citit si m-am documentat pe net am observat niste noi studii ca ar ajuta chiar http://medicalmarijuana.com/medical-marijuana-treatments/Peptic-Ulcer.
Acu intrebarea mea ar fii cat de real si adevarat este? Se poate sa-mi treaca daca continui sa fumez? Chiar trebuie sa o las? Va rog astept raspuns.
1 comentarii
Buna ziua. Nu am detalii despre studii care sustin efectul benefic al marijuanei in esofagita de reflux, DAR
1. Esofagita de reflux beneficiaza in general de alte tratamente eficiente
2. Consumul cronic de marijuana va poate afecta grav starea de sanatate fizica si psihica
DECI - recomandarea mea este sa renuntati definitiv la acest drog, iar daca nu puteti singur, exista servicii medicale specializate in acest sens.
1. Esofagita de reflux beneficiaza in general de alte tratamente eficiente
2. Consumul cronic de marijuana va poate afecta grav starea de sanatate fizica si psihica
DECI - recomandarea mea este sa renuntati definitiv la acest drog, iar daca nu puteti singur, exista servicii medicale specializate in acest sens.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11sa fie reflex gastro-esofagian?
- 14cura detoxifiere ficat
- 9Reflux gastroesofagian, am o sacosa de medicamente si mi-e frica sa le iau
- 6reflux gastroesofagian, dureri de omoplat stang
- 10boala celiaca!
- 6Reflux gastro-esofagian ?
- 1Reflux gastroesofagian
- 5Probleme cu gatul
- 4Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 1Reflux gastroesofagian poate provoca tuse și iritarea gâtului?
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 3Reflux gastro, probleme de respiratie.
- 4Ajutati-ma: Probleme digestive - Arsuri gastrice
- 2Fluturari/Spasme la baza gatului
- 2De ce am mereu arsuri la stomac și esofag și îmi vine câteodată mâncarea înapoi?
- 1Expectoratie cu sange fara tuse am acid gástric si biliar!
- 0Probleme esofag reflux
- 3Esofagita- intepaturi piept endoscopie
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: