Urinara dupa urinare

buna ziua
de cateva luni bune am o problema. dupa fiecare urinare pe care o am simt nevoie sa fac din nou dar nu reusesc sa fac. simt ca vine dar nu pot iar daca fac, urinez intrerupt.
am fost la medicul urolog si mi-a zis ca am prostatita si mi-a dat o serie de medicamente au atenuat problema pt putin timp dar acum nu mai pot ejacula cum trebuie si problema a revenit
exista posibilitatea sa fie infectie urinara ?
de cateva luni bune am o problema. dupa fiecare urinare pe care o am simt nevoie sa fac din nou dar nu reusesc sa fac. simt ca vine dar nu pot iar daca fac, urinez intrerupt.
am fost la medicul urolog si mi-a zis ca am prostatita si mi-a dat o serie de medicamente au atenuat problema pt putin timp dar acum nu mai pot ejacula cum trebuie si problema a revenit
exista posibilitatea sa fie infectie urinara ?
2 comentarii

Nu este o infectie urinara ci o infectie a prostatei. Prostata este o glanda situata in jurul uretrei, tubul prin care se elimina urina din vezica urinara. In momentul in care exista afectiuni ale prostatei, aceasta comprima uretra si determina dificultati la urinare cu diminuarea jetului urinar. Problema este ca in infectiile de prostata antibiotice patrund foarte greu la acest nivel si atunci simptomele reapar. Va recomand sa va adresati medicului urolog pentru un tratament corespunzator al acestei afectiuni.

ok
dar dupa fiecare urinare se "scurge" urina pe boxeri
dar dupa fiecare urinare se "scurge" urina pe boxeri

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2urinare dureroasa
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 3Analize urina
- 3la anumite perioade de timp apare sange in urina
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 3sangerare, scurgere... la urinare
- 3Sumar urina
- 8examen complet de urina
- 1Urinare dupa nr 1 :((
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 6Problema urinare: frecventa si foarte slaba
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 7Recomanda cineva un chirurg urolog f. bun?
- 3de aproximativ 2 ani urinez fara presiune
- 4Greu cu urinatul
Mai multe informații despre: caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: