URINARE FRECVENTA
![xulescu2](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De mai mult de un an urinez foarte frecvent.
Cam din 30 in 30 minute.
Imediat ce beau un lichid in urmatoarele minute simt ca trebuie sa merg la baie altfel fac pe mine.
La serviciu sau cand calatoresc faptul ca merg prea des la baie devine deranjant.
In general cantitatea de urina eliminata este normala, dar uneori (se intampla atunci cand beau o cana de apa si imediat trebuie sa merg la baie) sunt si cantitati mici, dar prin urinare scap de senzatia aceea ca fac pe mine daca nu merg la baie.
M-am saturat sa intrerup orice activitate din 30 in 30 minute pentru a merge la baie. Noaptea merg la baie cam de 4 ori (inainte era mai des).
Cand am o intalnire de serviciu, o sedinta importanta sau un interviu nu prea este bine ca sunt nevoita sa intrerup lumea pentru a merge eu la baie.
O nevoie imperioasa de a merge la baie si daca ma abtin ma doare burta rau si risc sa ma scap pe mine in 10 minute.
Am facut ecografii examen la urina si nu am nici o problema (adica nu am nisip sau pieter la rinichi, nu am probleme genitale, nu am nici infectii urinare).
Am totusi o lombosciatica si o scolioza lombara care imi dau amorteli si dureri pe piciorul stang.
Care poate fi cauza urinarii frecvente si cum pot scapa de asta.
Cam din 30 in 30 minute.
Imediat ce beau un lichid in urmatoarele minute simt ca trebuie sa merg la baie altfel fac pe mine.
La serviciu sau cand calatoresc faptul ca merg prea des la baie devine deranjant.
In general cantitatea de urina eliminata este normala, dar uneori (se intampla atunci cand beau o cana de apa si imediat trebuie sa merg la baie) sunt si cantitati mici, dar prin urinare scap de senzatia aceea ca fac pe mine daca nu merg la baie.
M-am saturat sa intrerup orice activitate din 30 in 30 minute pentru a merge la baie. Noaptea merg la baie cam de 4 ori (inainte era mai des).
Cand am o intalnire de serviciu, o sedinta importanta sau un interviu nu prea este bine ca sunt nevoita sa intrerup lumea pentru a merge eu la baie.
O nevoie imperioasa de a merge la baie si daca ma abtin ma doare burta rau si risc sa ma scap pe mine in 10 minute.
Am facut ecografii examen la urina si nu am nici o problema (adica nu am nisip sau pieter la rinichi, nu am probleme genitale, nu am nici infectii urinare).
Am totusi o lombosciatica si o scolioza lombara care imi dau amorteli si dureri pe piciorul stang.
Care poate fi cauza urinarii frecvente si cum pot scapa de asta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 26rezultate hemoleucograma si sumar de urina
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3urinez foarte des
- 1Urinat des
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 4durere (excesiva) la ovare
- 4urinat des la barbati
- 5urinare frecventa
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 3Urinat des, analize bune
- 7Nevoie permanenta de a urina + disconfort
- 4urinari dese si cu usturimi
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 1Urinai frecvente fara un alt simptom
- 0Simptome fara diagnostic
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa caile urinare