URINARE FRECVENTA

De mai mult de un an urinez foarte frecvent.
Cam din 30 in 30 minute.
Imediat ce beau un lichid in urmatoarele minute simt ca trebuie sa merg la baie altfel fac pe mine.
La serviciu sau cand calatoresc faptul ca merg prea des la baie devine deranjant.
In general cantitatea de urina eliminata este normala, dar uneori (se intampla atunci cand beau o cana de apa si imediat trebuie sa merg la baie) sunt si cantitati mici, dar prin urinare scap de senzatia aceea ca fac pe mine daca nu merg la baie.
M-am saturat sa intrerup orice activitate din 30 in 30 minute pentru a merge la baie. Noaptea merg la baie cam de 4 ori (inainte era mai des).
Cand am o intalnire de serviciu, o sedinta importanta sau un interviu nu prea este bine ca sunt nevoita sa intrerup lumea pentru a merge eu la baie.
O nevoie imperioasa de a merge la baie si daca ma abtin ma doare burta rau si risc sa ma scap pe mine in 10 minute.
Am facut ecografii examen la urina si nu am nici o problema (adica nu am nisip sau pieter la rinichi, nu am probleme genitale, nu am nici infectii urinare).
Am totusi o lombosciatica si o scolioza lombara care imi dau amorteli si dureri pe piciorul stang.
Care poate fi cauza urinarii frecvente si cum pot scapa de asta.
Cam din 30 in 30 minute.
Imediat ce beau un lichid in urmatoarele minute simt ca trebuie sa merg la baie altfel fac pe mine.
La serviciu sau cand calatoresc faptul ca merg prea des la baie devine deranjant.
In general cantitatea de urina eliminata este normala, dar uneori (se intampla atunci cand beau o cana de apa si imediat trebuie sa merg la baie) sunt si cantitati mici, dar prin urinare scap de senzatia aceea ca fac pe mine daca nu merg la baie.
M-am saturat sa intrerup orice activitate din 30 in 30 minute pentru a merge la baie. Noaptea merg la baie cam de 4 ori (inainte era mai des).
Cand am o intalnire de serviciu, o sedinta importanta sau un interviu nu prea este bine ca sunt nevoita sa intrerup lumea pentru a merge eu la baie.
O nevoie imperioasa de a merge la baie si daca ma abtin ma doare burta rau si risc sa ma scap pe mine in 10 minute.
Am facut ecografii examen la urina si nu am nici o problema (adica nu am nisip sau pieter la rinichi, nu am probleme genitale, nu am nici infectii urinare).
Am totusi o lombosciatica si o scolioza lombara care imi dau amorteli si dureri pe piciorul stang.
Care poate fi cauza urinarii frecvente si cum pot scapa de asta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urinat straniu: am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia
- 3Analize urina
- 2durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
- 3urinez des si dureri ingrozitoare (la urinare)
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 3sangerare, scurgere... la urinare
- 43klebsiella se putea transmite prin contact sexual?
- 7ce as putea sa am? va multumesc
- 1Tratament naturist pentru urinari dese
- 4de la ce se face microlitiaza urinara?
- 0durere partea stanga si urinare frecventa!
- 0Probleme Urinare
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 0Infecție urinara la 6 saptamani de la nastere prin cezariana
- 3Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 1Piatra la rinichi
- 2Bărbat 30 ani -Senzație continuă de urinare / vezica golită incomplet
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: