rana pe col din nastere
mi s-a spus ca am rana pe col din nastere...se poate sa te nasti cu rana pe col? va rog frumos sa imi raspundeti.
multumesc
multumesc
5 comentarii
rana ta pe col se poate transforma in cancer de col uterin.mergi urgent la control/!!!!!!1
.da...am fost...mi-a gasit papanicolau 1 si voi incepe tratamentul dupa ce imi va trece menstruatia
buna seara, eu an 47 de ani si am neglijat o rana pe col si am ajuns la cancer uterin de tip B2-invaziv. Cu tratament medical respectat srict am reusit sa scap, (radiatii, operatie, etc)dar stim cu totii ca este o boala extrem de "parsiva". Cu riscul de a parea patetica, te rog nu neglija si mergi mai departe.Nu vreu sa te sperii, dar sunt ingrozita de cat de putin sunem informati despre asta.
buna si eu am avut rana pe col si am fost cauterizata si acum totul este bine mergi la medic si vei vedea ca o sa fie bine nu sta asa multa sanatate
buna
in urma unui control ginecologic m-i s-a spus ca am o rana pe col ceea ce eu nu stiam
cred ca in urma cu 3 ani am avut HPV in zona vulvei, i-am tratat cu condyline, mi-au disparut in timpul tratamentului. de atunci nu am mai avut nimic insa anul trecut mi-am dat seama ca am un disconfort total in gat, m-am privit in oglinda cu gura deschisa si am observat in zona gatului pe limba aveam ceva gen HPV dar nu la fel ca in zona vulvei, erai mai lati intinsi pe cativa mm.
am uitat sa va spun ca eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani si umpic iar dupa cateva luni am fost diagnosticata cu candida care nu am reusit sa o tratez nici pana acum ( scurgeri urat mirositoare, consistente si constante, de culoare galbuie, lipicioase la atingere ) intodeauna in timpul actului sexual si dupa simt un disconfort total, nu am avut nicioadata orgasm.
acum cateva luni am facut sex anal cu iubitul meu, am ramas cu o durere pe partea dreapta a anusului atunci cand stau jos si de cele mai multe ori simt o durere la inceputul coloanei joos langa anus, are vreo legatura una cu alta ? e posibil sa fac cancer la colon?
asta e a treia luna si ultima de cand iau anticonceptionale. prima luna am luat diane dar nu m-am simtit bine dupa ele si am continuat cu yaz in urmatoarele 2 luni. cam asta este tot.
va rog frumos spuneti-mi unde sa merg si ce analize sa-mi fac pentru toate problemele pe care le am.
va multumesc
in urma unui control ginecologic m-i s-a spus ca am o rana pe col ceea ce eu nu stiam
cred ca in urma cu 3 ani am avut HPV in zona vulvei, i-am tratat cu condyline, mi-au disparut in timpul tratamentului. de atunci nu am mai avut nimic insa anul trecut mi-am dat seama ca am un disconfort total in gat, m-am privit in oglinda cu gura deschisa si am observat in zona gatului pe limba aveam ceva gen HPV dar nu la fel ca in zona vulvei, erai mai lati intinsi pe cativa mm.
am uitat sa va spun ca eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani si umpic iar dupa cateva luni am fost diagnosticata cu candida care nu am reusit sa o tratez nici pana acum ( scurgeri urat mirositoare, consistente si constante, de culoare galbuie, lipicioase la atingere ) intodeauna in timpul actului sexual si dupa simt un disconfort total, nu am avut nicioadata orgasm.
acum cateva luni am facut sex anal cu iubitul meu, am ramas cu o durere pe partea dreapta a anusului atunci cand stau jos si de cele mai multe ori simt o durere la inceputul coloanei joos langa anus, are vreo legatura una cu alta ? e posibil sa fac cancer la colon?
asta e a treia luna si ultima de cand iau anticonceptionale. prima luna am luat diane dar nu m-am simtit bine dupa ele si am continuat cu yaz in urmatoarele 2 luni. cam asta este tot.
va rog frumos spuneti-mi unde sa merg si ce analize sa-mi fac pentru toate problemele pe care le am.
va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rana pe col
- 2rana pe col f mare
- 6rezultat colposcopie
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3rana pe col vb sa faci dragoste (?)
- 4rana pe col si chist mamar - rog sfaturi
- 6Rana pe col si condiloame
- 13Rana pe colul uterin.
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 7rana pe col, papanicolau nivelul II
- 4rana pe col