raguseala la sugar
Am o fetita de 8 luni, cu o raguseala de aprox.2 saptamani.Inainte de asta a facut injectii cu gentamicina, 5 zile pt.o viroza, cred, pt.ca antibioticul pe gura, respectiv, augmentin, nu isi facea efectul.avea febra si diaree.Nu am vrut sa stau internata cu ea, iar la cererea medicului pediatru am facut teste la urina si scaun pt.infectie urinara, sumar de urina si rotavirus, vazand ca are diaree.Odata terminat tratamentul asta a inceput sa stranute sa-i curga nasucul, si a ragusit.A facut tratament cu Ketof, calciu gluconic si bromhexin picaturi, dar tot nu i-a trecut.Acum a luat 5 zile aerius, 2, 5ml si nici asta nu a dat rezultate.Mentionez ca ziua merge cu premergatorul prin casa si sta cu gurita cascata si tipa, vorbeste, gangureste, nici eu nu mai stiu...in casa nu se fumeaza, nu este mucegai iar ea nu mananca altceva decat lapte praf. P:S:testele facute au fost negative.Ce ma sfatuiti?va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua. Poate fi o laringita trenanta, de cauza probabil virala, a carei evolutie prelungita este favorizata de respiratia orala (cu gurita deschisa). Va sugerez efectuarea ubui examen ORL. In functie de rezultatul acestuia si de evolutie, pot reveni cu alte precizari. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am fost diagnosticata saptamana trecuta cu disfonie spastica si laringita cronica
- 3raguseala de mai bine de 6 luni
- 3De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 19laringita
- 10Ragusala de multa vreme+voce subtire
- 5ajutor, nu-mi trece raguseala !
- 0Raguseala la copil de 2 ani si 9 luni
- 3raguseala de aproape 2 ani
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 1cum scap urgent de raguseala
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 4Nod in gat si raguseala.