Vocea unpic Ragusita
Buna Ziua ! De prin noiembrie am vocea unpic ragusita si simteam ca am ceva in gat! Am luat niste pastile si problema cu gatul mi-a trecuta dar vocea inca o mai am ragusita:) nu tare dar tot trebuie sa imi dreg vocea.De atunci am facut e 2 ori analize de sange care au iesit ok toate, am facut exudat in gat care a iesit ok, tomograf la tot corpul care a iesit ok!.Citisesm pe undeva ca daca nu iti trece in 3 saptamani e posibil sa fie cancer si mie frica!? Va rog ce parere aveti?
8 comentarii
de ce sa dai aiurea atatea bani pe analize si CT si sa nu afli nimic?
nu era mai simplu sa cauti un medic care stie medicina si iti spunea fara analize si fara mari investigatii ce ai??
este suficient sa faci o laringoscopie la ORL.. sa vada corzile vocale
si sa Intelegi... ca toae problemele de la gat.. sunt dn cauza refluxului gastro-esofagian si alimentatiei incorecte
nu era mai simplu sa cauti un medic care stie medicina si iti spunea fara analize si fara mari investigatii ce ai??
este suficient sa faci o laringoscopie la ORL.. sa vada corzile vocale
si sa Intelegi... ca toae problemele de la gat.. sunt dn cauza refluxului gastro-esofagian si alimentatiei incorecte
Pai Domn doctor eu am mai si fumat de pe la 18 ani acum am 22 2-3 pe zii nu foarte mult:) Si de aia imi e frica de cancer la gat! Apropo am facut si la un doctor si mi-a zis ca toate organele sunt ok si ca ar fii reflux gastro -esofagian. De aia sunt nelamurit total si imi e frica de cancer:) cert e ca ma simt ok destul de gras dar v-am spus cu vocea asta unpic ragusita imi e frica ca am citit ca cineva la fel avea si in cateva luni a murit
1 frica este o boala separat..si se trateaza foarte serios la Psiholog
2 in rest citesti tot ce am scris pe forum.despre faringite, laringte, reflux gastro-esofagian
acolo o sa gasesti la ce alimente trebuie sa renunti pentru tot restul vietii
2 in rest citesti tot ce am scris pe forum.despre faringite, laringte, reflux gastro-esofagian
acolo o sa gasesti la ce alimente trebuie sa renunti pentru tot restul vietii
D-le Dr.Fluerariu Valeriu, va rog mult sa-mi dati un sfat, ca nu stiu ce sa mai fac.
Acum aproape 3 ani am scos amigdalele, (am si o sinuzita cronica)iar dupa 5-6 zile au inceput dureri prin incheieturi, se mutau de la una la alta, amorteli etc.Am fost la diversi medici cu diverse specializari.chiar si la reumatolog, ASLO niciodata nu a iesit pozitiv nici inainte de operatie nici dupa, exudat la fel nu a iesit pozitiv.Numai Vsh este 25 si colesterol, trigliceride mai mari decat limita, in rest toate analizele au iesit bune chiar si tsh, t3, t4, atpo.
Acum am dureri in sinusuri, dupa ceafa, dureri de umeri, de pumn iar degetele de la maini mi se umfla mai ales dimineata..parca simt si o arzime in incheieturi...nu stiu ce sa mai zic.De atata timp tot ma caut si tot nu stiu ce este...Totul a inceput dupa ce am scos amigdalele...amigdalele mele erau atrofiate cu cazeum.
Vreau sa mai spun ca de fiecare data cand iau antibiotic ma mai lasa durerile de incheieturi, insa nu pentru mult timp, (ultima data am luat clindamicina 5 zile, asa cum mi-a dat pentru sinuzita doctorul orl-ist acum 3 ani )
Multumesc!
Acum aproape 3 ani am scos amigdalele, (am si o sinuzita cronica)iar dupa 5-6 zile au inceput dureri prin incheieturi, se mutau de la una la alta, amorteli etc.Am fost la diversi medici cu diverse specializari.chiar si la reumatolog, ASLO niciodata nu a iesit pozitiv nici inainte de operatie nici dupa, exudat la fel nu a iesit pozitiv.Numai Vsh este 25 si colesterol, trigliceride mai mari decat limita, in rest toate analizele au iesit bune chiar si tsh, t3, t4, atpo.
Acum am dureri in sinusuri, dupa ceafa, dureri de umeri, de pumn iar degetele de la maini mi se umfla mai ales dimineata..parca simt si o arzime in incheieturi...nu stiu ce sa mai zic.De atata timp tot ma caut si tot nu stiu ce este...Totul a inceput dupa ce am scos amigdalele...amigdalele mele erau atrofiate cu cazeum.
Vreau sa mai spun ca de fiecare data cand iau antibiotic ma mai lasa durerile de incheieturi, insa nu pentru mult timp, (ultima data am luat clindamicina 5 zile, asa cum mi-a dat pentru sinuzita doctorul orl-ist acum 3 ani )
Multumesc!
1 trebuie investigata coloana vertebrala
2 cred ca se impune tratamentul de durata cu moldamina.. chear daca aslo a iesit in limite
2 cred ca se impune tratamentul de durata cu moldamina.. chear daca aslo a iesit in limite
Moldamina o injectie la cat timp ?Dar mai are efect daca eu am lua antibiotice gen clindamicina, cexyl de repetate ori pentru sinuzita?Am impresia ca are legatura cu sinusurile, de fiecare cand ma doare capul(cand ma spal pe cap, desi ma usuc cu feonul, cand stau in curent..simt si un miros urat al sercretiilor postnazale)deci de fiecare data cand ma doare capul, ma dor si incheieturile...
Multumesc mult de raspuns.Mi-as dori foarte mult sa imi faceti dv o consultatie...sunt foarte departe, dar as face intr-un fel sa vin la dv.
Multumesc mult de raspuns.Mi-as dori foarte mult sa imi faceti dv o consultatie...sunt foarte departe, dar as face intr-un fel sa vin la dv.
faceti un CT sa vedeti ce forma de sinuzita este..
poate e cazul de punctii sinusale
invstigatii radacina dintilor de sus de sub sinus.. uneori si acolo se ascund infectii care duc la sinuzite
poate e cazul de punctii sinusale
invstigatii radacina dintilor de sus de sub sinus.. uneori si acolo se ascund infectii care duc la sinuzite
O sa merg sa fac un CT si sa verific radacinilie dintilor.Multumesc mult!Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de aproape jumatate de an sunt ragusita
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 3ragusita la 1 luna si 2 saptamani este grav ce sa fac?
- 3saliva si ragaieli
- 5Voce subtire si ragusita.. oare mai am vreo sansa la o voce normala?!
- 1raguseala
- 0Raguseala la copil de 2 ani si 9 luni
- 2Raguseala
- 1raguseala
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 1cum scap urgent de raguseala
- 6Raguseala
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 0Antiinflamator: durere in gat si raguseala
- 3Raguseala, disfonie !
- 1Raguseala persistenta
- 2Arsuri in gat