Raguseala si tuse seaca persistente
Buna ziua! Am varsta de 50 ani si nu sunt fumatoare. De aproximativ 2 luni, am o tuse seaca si raguseala. Anul trecut am avut pleurezie, pe care am tratat.o si am scapat. Am refacut o radiografie si nu este nimic in neregula la plamani in momentul de fata, doar ca a ramas o sechela ca urmare a pleureziei. Am fost la ORL si mi s.a pus ca am destul mucus, neputand atunci sa.mi faca o fibroscopie. Mi s.a prescris un tratament cu Tavipec, Gelorevoice si Borenar. Tusea nu a trecut deloc. Am observat ca.mi vine sa tusesc, ma ineaca atunci cand vreau sa vorbesc. Ce poate sa fie?
3 comentarii
Bună ziua.
Nu e specialitatea mea, dar ar fi bine să excludeți posibilitatea unei simptomatologii pulmonare după infecția cu Covid.
Nu e specialitatea mea, dar ar fi bine să excludeți posibilitatea unei simptomatologii pulmonare după infecția cu Covid.
poate sa fie.
1 un mucus produs in exces de Alimente Productoare de MUCUS, , , , lapte, aluat cald.s..a cititi
2. un Reflux gastro esofagian in somn.. care arde gatul si riata tot acoo.. de la alimentatie gresita seara cu fructe si dulciuri dupa cina.. cu otet. lamai. usturoi la cina
1 un mucus produs in exces de Alimente Productoare de MUCUS, , , , lapte, aluat cald.s..a cititi
2. un Reflux gastro esofagian in somn.. care arde gatul si riata tot acoo.. de la alimentatie gresita seara cu fructe si dulciuri dupa cina.. cu otet. lamai. usturoi la cina
Mentionez ca nu am avut Covid, am efectuat si testul PCR covid si a iesit negativ! Este posibil sa fie si de la un reflux, am avut ceva probleme in trecut si cu stomacul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de aproape jumatate de an sunt ragusita
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 19laringita
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 1tusa seaca si nas infundat
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 2Tuse seaca persistenta
- 2TUSE SEACA
- 2raguseala la bebelus
- 3tuse, sputa, raguseala
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 1Tuse seaca si mucus
- 1Tuse fara motiv
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 1Cum pot scapa de tusea seaca
- 2Ragusala persistenta