raceala si tuse
Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii
Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 10despre leucemie
- 8probleme la gat si masele
- 10nevoia de a tusi
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 3durere de ureche
- 1tuse la respiratie adinca
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 1tuse neproductiva excesiva
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 4Tuse voluntara putin sange in saliva
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 3Viroza, raceala acum vara?
- 7am o tuse de un an si jumatate de care nu mai scap
- 5Tuse rebela veche de 4 ani
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 8Catar ototubar
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: