raceala si tuse
Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii
Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 10despre leucemie
- 8Arsura in gat si gura
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 1pilula uitata si raceala
- 1tuse si raguseala
- 1tuse si sufocare
- 2Tuse putin suparatoare:D
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 3Scaun ciudat
- 2tuse productiva la copil
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 1Dificultate in respiratie, tuse
- 4tuse iritativa cronicizata (aprox. 3 ani) baietel 6 ani
- 1Viroza sau alt ceva?
- 1Tuse ragusita la copil
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 1Tuse continua
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: