raceala si tuse

Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii

Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 6antibioticele si ficatul
- 19Tuse productiva
- 1tusea tabacica
- 7Raceala, nurofenul pot influenta valoarea analizelor de sange?
- 7cardiomegalie
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 4intrebari despre toxocara
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 6de mai bine de 10 ani. simt ca am ceva in gat...
- 3tuse chinuitoare
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 1tuse veche si suparatoare
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 1infectii
- 2Remedii raceala rapide
- 0tusa persistenta de 4 luni!
- 0Buletin de examinare RX
- 1bronsita acuta.. problema e ca tusesc foarte urat
- 1Buna seara - tuse seaca și jenanta nu se mai oprește
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: