cardiomegalie
Mentionez ca am fost racita.Am o tuse scaitoare din cauza careia nu prea pot sa dorm noaptea.Transpir foarte mult.Am luat 4zile antibiotice.S_ar putea din cauza racelii sa am cardiomegalie ? Sau care ar fi cauza? p.s am facut radiografie.
7 comentarii
am vrut o parere, din ce cauza transpir si la radiografie mi s-a spus ca am inima putin marita.As vrea sa stiu care ar putea fi cauza.S-ar putea din cauza antibioticelor sau a altor medicamente?
Buna seara! Mergi la un medic cardiolog; ar trebui facuta si o ecografie cardiaca; numai bine
Iti recomand si un RMN sau CT toracic cu substanta de contrast ( ar putea fi vorba si despre o afectiune mediastinala???); numai bine
Diagnosticul de cardiomegalie se pune numai dupa efectuarea unei ecografii cardiace.
in urma unei tomografi au iesit urmatoarele rezultate Leziune nodulara de 1, 2 cm localizata in Lis, adiacenta marii scizuri, cu aspect nespecific.multipli noduli Schmorl toracali.As vrea sa stiu ce inseamna acestea.Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26otita medie...? fara antibiotic?
- 5Tuse persistenta ( > 6 luni)
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 17cer sfatul unui doctor de orl
- 8otita --urmari
- 3coldrex plicuri + picaturi nas?
- 1pilula uitata si raceala
- 3raceala sau ce?
- 7tuse cronica?
- 1alergie, astm sau raceala?
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 5Probleme mari la inghitit
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 3Scaun ciudat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 1Să fie doar de la răceală?!
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: