Nu scăpăm de mucisori și de tuse

18-03-2023
DenisaMihai
Nu este medic/terapeut
DenisaMihai
Nu scapam de mucisori si de tuse
Bună seara! Am un băiețel de 10 luni, pe data de 3 decembrie a luat un virus destul de urat, muci, tuse, voma, diaree.De atunci a fost mereu racit începe cu tuse seaca, muci transparenți care ii curg încontinuu și ochișorii ii curg la fel de mult, apoi începe cu o tuse productiva și mucii devin galbeni-verzui, are pauza de 2, 3 zile și din de la început. Tusea este provocata din cauza mucilor.Am fost la orl, m a trimis către alergolog, pe data de 5 aprilie avem programare . Am făcut și analize și a ieșit teren alergic 137 ( ar trebui sa fie <15 la vârsta lui). Am respectat toate tratamentele ce mi s- au dat, nimic pare ca nu funcționează. Va rog dacă ma puteți ajuta cu ce ar trebui sa mai fac pentru ca nu stiu încotro sa ma îndrept. Va mulțumesc.
2 comentarii
0
19-03-2023, ora 07:10
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

este important să continuați să căutați ajutor medical și să nu renunțați în a căuta o soluție pentru problema fiului dvs. Este posibil ca simptomele fiului dvs. să fie cauzate de o infecție respiratorie recurentă, o reacție alergică sau o altă afecțiune respiratorie.

Înainte de programarea la alergolog, ar putea fi util să luați în considerare o programare la un medic pediatru sau la un medic pneumolog, care poate examina sistemul respirator al fiului dvs. și poate efectua teste suplimentare, cum ar fi o radiografie toracică sau o analiză a sputei, pentru a determina cauza simptomelor.

În plus, există câteva lucruri pe care le puteți face acasă pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor fiului dvs.:

- Asigurați-vă că fiul dvs. primește suficientă hidratare, fie prin alimente sau băuturi.
- Utilizați o soluție salină pentru a ajuta la fluidificarea și eliminarea mucilor din nas și din gât.
- Folosiți un umidificator pentru a menține aerul din cameră umed și a ajuta la reducerea tusei și a congestiei nazale.
- Evitați expunerea la alergeni cunoscuți, cum ar fi praf, polen sau păr de animale.
- Spălați-vă pe mâini cu regularitate și limitați contactul cu persoanele care sunt bolnave.

În general, este important să comunicați cu medicul dvs. despre toate tratamentele și intervențiile pe care le-ați încercat și să continuați să căutați un diagnostic clar și o soluție eficientă pentru simptomele fiului dvs.
0
20-03-2023, ora 18:30
DenisaMihai
Nu este medic/terapeut
DenisaMihai
Va mulțumesc foarte mult. Voi tine cont de tot ceea ce mi ați zis. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •