din cauza unei raceli grave sa faci pareza temporara?
este posibil ca din cauza unei raceli grave sa faci pareza temporara?multumesc
4 comentarii
Pareza faciala poate aparea in urma expunerii la frig si curent (pareza a frigori) si in unele situatii pot aparea nevrite virale, insotite de pierderea temporara a sensibilitatii sau dureri nevralgice, care se trateaza cu corticosteroizi in cura scurta si eventual gabapentin sau pregabalin pentru dureri.
Buna seara, as avea si eu o intrebare. Locuiesc in Irlanda si e foarte frig momentan, acum 5 zile am avut undeva de mers si am asteptat vreo 40 de min in statia de autobuz. Mi-au inghetat picioarele si am stiut ca am sa racesc ptr ca sunt foarte sensibila. A doua zii m-a luat raceala. Am stat mereu in pat din cauza ca am avut febra si tremuram de frig mereu desi in casa era foarte cald. De cand am racit am observat ca nu mai pot fuma, am incercat sa fumez o tigara si avea un gust oribil, si imi venea rau de la stomach, pana si mirosul era la fel de oribil. Fumez de 2 ani si nu am avut niciodata probleme dinastea. Inca ceva, nu pot manca, daca mananc odata pe zii mi-e rau dupaia si ma doare stomacul ( am si diaree). Am o tusa foarte enervanta, la inceput cand tuseam ma durea foarte tare in piept, si inca e putin la fel, desi tusesc mai des. Am luat medicamente pentru raceala mereu, am baut ceaiuri, dar aceste simptome nu le-am mai avut niciodata desi am avut raceli mai grave si mi-e cam frica. As dori sfatul unui medic desi am sa consult unul Luni, dar aici nu sunt asa buni medicii si sunt sigura ca o sa-mi zica ca sunt bine. Multumesc
Este bine de facut o radiografie toracica pentru aceasta tuse si eventual tratament cu Claritromicina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19racita tot timpul-imunitate scazuta?
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 3medicamente pentru raceala in alaptare
- 8Scaun Negru!
- 8sangerari si raceala
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 11Pareza faciala stanga
- 1Raceala persistenta (de 3 saptamani)
- 7Durere in gat indelungata
- 2raceala indeungata, flegme cu putin sange
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 1infectii
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 1racit de mult timp.
- 2pareza dreapta si neoplasm bronhopulmonar
- 1Dureri de urechi, tuse si nas infundat.
- 1Febra si tuse iritativa - Raceala?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: