Puroi in gat
Am si eu o problema mi s-a spus ca pot face puroi in gat mai exact pe amigdale datorita inhalatorului pentru astm( am avut symbicort si acum am foster) am facut in iunie puroi am stat 5 zile in spital cu cefort.in octomrie am facut din nou dar mi'a trecut cu Azitrox acum am facut din nou. Ce as putea sa fac sa nu mai am aceasta problema. Mi s-a spus ca ar fi bine sa scot amigdalele. Nu stiu ce sa fac va rog ajutatima cu un sfat !!!
4 comentarii
am impresia ca traiesti in confuzie totala cum este organismul si cum apar bolile
din cele descrise mai sus.. am impresia CA
1 esti o persoana cu mari probleme digestive din copilarie. o digestie proasta afecteaza organsimul prin 2 cai
Una este refluxul gastro-esofaian, când acidul gastric ajunge in gat.. intretine o inflamatie pe faringe si amigdale ( asta este adevaratul motiv de ce faci amigdalite)
DIU.. digestia proasta duce la intestine intoxicate, organsimul NU mai poate elimina toxinele si alergenii..si ei prin sistemul Limfatic se intorc in corp
asa apar bolile autoimune si Alergiile
2. pasii corecti
investigatii serioase la gastrologie
citesti pe Google despre Alimente Alergene..si le excluzi toate complet din alimentatie
citesti aici pe forum despre Amigdalita cronica cu Cazeum..si urmezi sfaturile
din cele descrise mai sus.. am impresia CA
1 esti o persoana cu mari probleme digestive din copilarie. o digestie proasta afecteaza organsimul prin 2 cai
Una este refluxul gastro-esofaian, când acidul gastric ajunge in gat.. intretine o inflamatie pe faringe si amigdale ( asta este adevaratul motiv de ce faci amigdalite)
DIU.. digestia proasta duce la intestine intoxicate, organsimul NU mai poate elimina toxinele si alergenii..si ei prin sistemul Limfatic se intorc in corp
asa apar bolile autoimune si Alergiile
2. pasii corecti
investigatii serioase la gastrologie
citesti pe Google despre Alimente Alergene..si le excluzi toate complet din alimentatie
citesti aici pe forum despre Amigdalita cronica cu Cazeum..si urmezi sfaturile
Va multumesc frumos pentru raspuns !! Mie de la infectioase cand am fost internata mi'au spus ca pot fi sensibila la o substanta ce este in inhalator si eu fiind mai sensibila sa fie reactia organismului si medicul de familie cei de la plamani si doamnele de la farmacie mi-au spus la fel iar medicul orl a spus sa le scoatem sa nu ma mai chinui sa tot fac ( toate controalele le'am facut in timisora)
da, acel sprey contine o substanta hormonala care scade imunitatea locala a mucoaselor
poate sa duca la aparitia unor infectii locale mai repede decat la un om sanatos
DAR nu asta e problema principala
reciteste atent, incet tot ce am scris in primul mesaj
poate o sa intelegi unde gresesti
poate sa duca la aparitia unor infectii locale mai repede decat la un om sanatos
DAR nu asta e problema principala
reciteste atent, incet tot ce am scris in primul mesaj
poate o sa intelegi unde gresesti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma ustura gatul ingrozitor
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 11Temperatura mare pana la 40 si infectie permanenta in gat
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 6Am probleme cu gatul, adica am usturimi frecvente, de aproximativ 2 ani
- 9Basicute rosii in gat in sarcina
- 140infectie in gat
- 4infectie in gat
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 5Puroi in gat
- 1Bubite in gât
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 4Puncte albe in gat
- 9mucus alb din nas in gat
- 1Durere gat, dificultate inghitire
- 2Infectie in gat