Puroi in gât
Bună seara. Acum câteva zile am avut amigdalele umflate. Am luat antibiotic cefuroxima și ieri le am terminat dar azi mi a apărut din nou înțepătură la gat. Am o pata albă pe amigdala ca un fel de bubiță. As dorii sa numai continui cu antibiotic deoarece marți o sa fac exudatul faringian și ASLO. Așa mi -a zis doctorul de familie. Și nu știu ce să fac până atunci. Ce pastile sa mai iau. Am fost azi la farmacie și i am explicat farmacistei despre ce este vorba și mi a dat coldrex și ceva pastile de gat. Mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna!Poate fi o afta pe amigdala.
Pana la esudat faringian dar si secretii nazale(nasul comunica cu gura si infectia gurii poate fi produsa de microbi din nas-sinusuri!)folositi Strepsils intensiv spray = 2 pufurix3/zi pe amigdale dupa mese si apoi 30 minute nu beti nu mancati.
Sanatate!
Elena Latcan
Pana la esudat faringian dar si secretii nazale(nasul comunica cu gura si infectia gurii poate fi produsa de microbi din nas-sinusuri!)folositi Strepsils intensiv spray = 2 pufurix3/zi pe amigdale dupa mese si apoi 30 minute nu beti nu mancati.
Sanatate!
Elena Latcan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41bubite in gat
- 3am un gat foarte ingust si putin inflamat
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 13infectii in gat repetate
- 5Fac diferite infectii..
- 5Intepaturi intense ureche, gat, maxilar
- 14Pete galbene in gat
- 3Usturime in gat dimineata
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 4puroi in gat
- 0Noduli in gat
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 1Mucus galben nas
- 1puroi in gat..
- 0Posibil amigdalita
- 2Infectie in gat
- 0Infectie in gat
- 0Infectie permanenta in gat
- 6Puroi după operația de amigdale
- 4Probleme cu gatul
Mai multe informații despre: infectie in gat