Puroi in gât
Bună seara. Acum câteva zile am avut amigdalele umflate. Am luat antibiotic cefuroxima și ieri le am terminat dar azi mi a apărut din nou înțepătură la gat. Am o pata albă pe amigdala ca un fel de bubiță. As dorii sa numai continui cu antibiotic deoarece marți o sa fac exudatul faringian și ASLO. Așa mi -a zis doctorul de familie. Și nu știu ce să fac până atunci. Ce pastile sa mai iau. Am fost azi la farmacie și i am explicat farmacistei despre ce este vorba și mi a dat coldrex și ceva pastile de gat. Mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna!Poate fi o afta pe amigdala.
Pana la esudat faringian dar si secretii nazale(nasul comunica cu gura si infectia gurii poate fi produsa de microbi din nas-sinusuri!)folositi Strepsils intensiv spray = 2 pufurix3/zi pe amigdale dupa mese si apoi 30 minute nu beti nu mancati.
Sanatate!
Elena Latcan
Pana la esudat faringian dar si secretii nazale(nasul comunica cu gura si infectia gurii poate fi produsa de microbi din nas-sinusuri!)folositi Strepsils intensiv spray = 2 pufurix3/zi pe amigdale dupa mese si apoi 30 minute nu beti nu mancati.
Sanatate!
Elena Latcan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma ustura gatul ingrozitor
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 9infectie in gat, va rog sa ma ajutati
- 5o infectie bucala
- 5senzatia de arsura continua in gat
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 3mucoasa in gat
- 4fetita 3 ani are puroi in gat
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 2arsura in gat - simt ca nu mai pot
- 1puroi in gat..
- 0Copil cu puroi in gat - letargic dupa 2 zile antibiotic
- 2Infectie in gat
- 0Infectie in gat