Punte cu implant
Va rog sa ma sfatuiti sa iau o decizie:
- am de ales intre lucrare si un implant sau lucrare fara implant dar lucrarea va fi prinsa si de canin care este bun. Tin sa mentionez ca am paradontoza destul de avansata. Mi s-a spus ca ar trebui sa imi faca aditie de os si doua implanturi.
Dacă optez pentru lucrarea prinsa de canin si inca două masele (care mi le poate trata) dar nu prea mai au masă osoasă - poate măcar sa ma tina 10 ani? Imi este groaza de aditie - sunt si cam slăbuța...
- am de ales intre lucrare si un implant sau lucrare fara implant dar lucrarea va fi prinsa si de canin care este bun. Tin sa mentionez ca am paradontoza destul de avansata. Mi s-a spus ca ar trebui sa imi faca aditie de os si doua implanturi.
Dacă optez pentru lucrarea prinsa de canin si inca două masele (care mi le poate trata) dar nu prea mai au masă osoasă - poate măcar sa ma tina 10 ani? Imi este groaza de aditie - sunt si cam slăbuța...
2 comentarii
Buna. Ce decizie ai luat pana la urma? Si eu am descoperit ca am parodontoza..
Buna ziua,
in general implanturile sunt varianta ideala pentru ca nu se afecteaza alti dinti si veti putea igieniza mai bine atat dintii dumneavoastra cat si implanturile.
Daca ati primit ambele variante ca si posibilitate de tratament pentru dvs, prima optiune de ales este tratamentul prin implante.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
---------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
(*modificat de admin)
in general implanturile sunt varianta ideala pentru ca nu se afecteaza alti dinti si veti putea igieniza mai bine atat dintii dumneavoastra cat si implanturile.
Daca ati primit ambele variante ca si posibilitate de tratament pentru dvs, prima optiune de ales este tratamentul prin implante.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
---------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 4Evolutie parodontoza, stie cineva?
- 4Un sfat legat de posibila parodontoza
- 3tratament parodontoza, gingia inca nu s-a retras
- 1Parodontoza, carii rezolvate...
- 2Diagnostic parodontoza
- 2Extractii multiple la parodontoza
- 6Am parodontoza sau nu?
- 15Urgent: am doua masele lasate deschise
- 1Parodontoza
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Spatii intre dinti dupa terapie cu laser pt. parodontoza
- 2Rog recomandări clinica/medic specializat pe boala paradontala
- 1Proteza acrilica
- 2Parodontoza incipienta
- 1Parodontoză în stare avansată
- 1Osteoporoza, cancer de san, ZOMETA (biofosfanat)
Mai multe informații despre: Parodontoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: