Puncte rosii pe piele
Buna ziua,
de aproximativ 2 luni mi-au aparut pe piele cateva punte rosii (mentionez ca nu sunt basici, sunt mai degraba puncte de carne) de marimea unui varf de ac de gamalie.Nu sunt dureroase, nu produc mancarimi, dar ma ingrijoreaza pentru ca descopar pe parcursul timpului tot mai multe. Trebuie sa va spun ca sunt lehuza am un bebe de 1 luna si 10 zile, iar aparitia acestor puncte le-am pus in seama schimbarilor hormonale.
O alta problema de piele o am pe umarul stang, un fel de pete cafenii(iesite putin in afara cu o textura fina ca o pojghita) aparute tot pe parcursul sarcinii.
Spuneti-mi daca trebuie sa ma ingrijorez ?
de aproximativ 2 luni mi-au aparut pe piele cateva punte rosii (mentionez ca nu sunt basici, sunt mai degraba puncte de carne) de marimea unui varf de ac de gamalie.Nu sunt dureroase, nu produc mancarimi, dar ma ingrijoreaza pentru ca descopar pe parcursul timpului tot mai multe. Trebuie sa va spun ca sunt lehuza am un bebe de 1 luna si 10 zile, iar aparitia acestor puncte le-am pus in seama schimbarilor hormonale.
O alta problema de piele o am pe umarul stang, un fel de pete cafenii(iesite putin in afara cu o textura fina ca o pojghita) aparute tot pe parcursul sarcinii.
Spuneti-mi daca trebuie sa ma ingrijorez ?
2 comentarii
Petele de pe piele par a fi angioame, care într-adevăr pot avea o explicaţie hormonală.
Cele de pe umărul stâng este posibil să fie de la o ciupercă. Astea se tratează uşor. Totuşi, o vizită la doctor ar fi binevenită, nu o dată s-a întmplat ca situaţie povestită să fie una, iar cea văzută pe teren alta.
Cele de pe umărul stâng este posibil să fie de la o ciupercă. Astea se tratează uşor. Totuşi, o vizită la doctor ar fi binevenită, nu o dată s-a întmplat ca situaţie povestită să fie una, iar cea văzută pe teren alta.
Buna ziua,
O problema asemanatoare am si eu. De la ultimul contact sexual am niste puncte rosii pe mana stanga 3 si 2 pe umarul drept. Nu sunt mari sunt cat un farv de pix, rosii si nu dor. Nu dor si nu sunt iesite in afara. Sa fie o boala cu transmitere sexuala sau in cel mai rau caz simptome hiv? Mentionez ca m-am protejat.
Va multumesc.
O problema asemanatoare am si eu. De la ultimul contact sexual am niste puncte rosii pe mana stanga 3 si 2 pe umarul drept. Nu sunt mari sunt cat un farv de pix, rosii si nu dor. Nu dor si nu sunt iesite in afara. Sa fie o boala cu transmitere sexuala sau in cel mai rau caz simptome hiv? Mentionez ca m-am protejat.
Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
- 5pete rosii pe fata
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 39pete rosii pe piele
- 6Pustule pe piele
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 8Boala de piele sau alergie?
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 1Am niste pete rosii care ulterior se tranforma in cosuri
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 4Pete rosii usor uscate
- 0Pete rosii pe palme
- 1o pata rosie pe coapsa
- 3Pete rosii pe gat
- 1Pete rosii pe maini, pozitionate pe monturi
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 0Pete roșii dureroase