Pete rosii pe fata asemenea unor muscaturi de tantari.
Buna seara!
De ceva timp imi tot apar pe fata(de 2-3ori pe zi chiar) niste pete rosii, umflate k muscatura de tantar care ma mananca.
De multe ori dispar fara sa lase freun semn, alte ori ma imi raman semne.Imi apar f des si dupa baie.
Am tenul uscat in general iar dupa baie tot timpul am pete rosii pe fara care dispar in 5-10min dar acum au aparut si aceste umflaturi. Imi puteti da un sfat?
Multumesc!
De ceva timp imi tot apar pe fata(de 2-3ori pe zi chiar) niste pete rosii, umflate k muscatura de tantar care ma mananca.
De multe ori dispar fara sa lase freun semn, alte ori ma imi raman semne.Imi apar f des si dupa baie.
Am tenul uscat in general iar dupa baie tot timpul am pete rosii pe fara care dispar in 5-10min dar acum au aparut si aceste umflaturi. Imi puteti da un sfat?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
poate fi vorba despre dermatita atopica, dar cum pe internet si fara sa vad leziunile este greu de evaluat, va recomand un consult dermatologic sau alergologic.
poate fi vorba despre dermatita atopica, dar cum pe internet si fara sa vad leziunile este greu de evaluat, va recomand un consult dermatologic sau alergologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 23Pete rosii pe fata
- 39pete rosii pe piele
- 7eczema pe fata
- 1pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
- 3Pete rosii in zona pubiana
- 2pete rosii pe corp aparute pe fond nervos??
- 4pete rosii cu mancarimi
- 3Pete rosii pe picior
- 2Mici pete rosii pe piele
- 3pete pe maini de 4 zile
- 3Pete rosii, lichid transparent.
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 1pete rosii.pe tot corpul
- 4Pete rosii usor uscate
- 1Leziune rosie in relief
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 1Alergie, pete roșii pe piele