pete rosii.pe tot corpul
sotul meu cand bea(el bea in fiecare zi, cel putin 2l de bere) si desi ii zic ca are o problema destul de grava, el bineinteles nu ma crede..si mai ales cand e si obosit sau e infrigurat dupa o zi de munca, se inroseste intai cu pete marunte de un rosu inchis spre visiniu inchis, de la nivelul fetei, initial, spre torace, cateodata si pe picioare.
nu vrea sa accepte nici un fel de tratament...nu stiu cum sa il fac sa dimunuieze, in prima faza, doza apoi sa il fac sa se lase de bautura.e o lupta ca si cu morile de vant dar eu inca sper ca pot sa il readuc pe calea cea buna...avem doua fete pe care trebuie sa le crestem frumos si sa le oferim un camin si o FAMILIE...el e cel mai bun om daca nu depaseste limita de bautura.daca este cineva in masura sa ma ajute astept mesajele dvs.multumesc anticipat
nu vrea sa accepte nici un fel de tratament...nu stiu cum sa il fac sa dimunuieze, in prima faza, doza apoi sa il fac sa se lase de bautura.e o lupta ca si cu morile de vant dar eu inca sper ca pot sa il readuc pe calea cea buna...avem doua fete pe care trebuie sa le crestem frumos si sa le oferim un camin si o FAMILIE...el e cel mai bun om daca nu depaseste limita de bautura.daca este cineva in masura sa ma ajute astept mesajele dvs.multumesc anticipat
1 comentarii
Buna ziua,
Problema este a sotului dumneavoastra in mai mare masura decit a dumneavoastra. In ce masura este dumnealui constient ca are o problema?
Petele pot fi o alergie la insusi alcoolul consumat. Insa este nevoie de investigatii medicale pentru a sti sigur.
Au trecut deja 2 luni de cind ati scris aici. S-a schimbat ceva?
Problema este a sotului dumneavoastra in mai mare masura decit a dumneavoastra. In ce masura este dumnealui constient ca are o problema?
Petele pot fi o alergie la insusi alcoolul consumat. Insa este nevoie de investigatii medicale pentru a sti sigur.
Au trecut deja 2 luni de cind ati scris aici. S-a schimbat ceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 3Pete rosii, mici...
- 3boala de piele pe maini
- 2Puncte rosii pe piele
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 3pete rosii pe penis care nu dispar
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 3pete rosii pruriginoase
- 0mi-au aparut niste pete rosii pe piept
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 3Puncte rosii pe maini, torace - pete si cred
- 0Pete roşii pe mâini
- 0pete rosii pe cap pe corp
- 3Pete rosii pe piele care apar si dispar
- 0Pata rosie(bubite rosii) pe partea dorsala a bratului + foto
- 3Pete rosii;bubite
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 1Pete rosii pe spate
- 1Eruptie cutanata pete roșii
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: