caut ajutor: bubite rosii

va rog ajutatima si pe mine datimi un sfat cu bubitele rosii ce as putea sa fac va rog din suflet
8 comentarii

Pai, de ce nu mergi la un dermatolog?
sau trimite un ms privat dlui dr. Mihalache, aici pe forum il cauti si ii trimiti, dansul va sti ce sa-ti spuna!
sau trimite un ms privat dlui dr. Mihalache, aici pe forum il cauti si ii trimiti, dansul va sti ce sa-ti spuna!

si nu stiii cum as putea sa iau legatura cu el io am cautat dar nu am gasit decat sediul unde lucreaza
nu stii cum as putea sa vb cu el aiai pe forum
nu stii cum as putea sa vb cu el aiai pe forum

Buna. Il cauti aici pe la subiecte, in special la sectia de boli de piele, dai clic pe id dansului si iti apare jos de tot pe pagina ca poti sa ii trimit un mesaj acelui user. Ii scrii ce ai de scris si dai trimite.
Hai ca nu e greu, te descurci tu.
Succes
Hai ca nu e greu, te descurci tu.
Succes

Pentru pricopi andreea:
Cand ceri un sfat, da mai multe detalii : unde se afla acele bubite rosii, cat de mari sunt, daca te dor, te ustura sau te manaca, daca te-au examinat alti medici, ce diagnostic ti-au pus, ce tratamente ai urmat, etc.
Altfel, nimeni nu isi poate da seama ce bubite ai tu!
Cand ceri un sfat, da mai multe detalii : unde se afla acele bubite rosii, cat de mari sunt, daca te dor, te ustura sau te manaca, daca te-au examinat alti medici, ce diagnostic ti-au pus, ce tratamente ai urmat, etc.
Altfel, nimeni nu isi poate da seama ce bubite ai tu!

pentru doctorul mihalache
imi apar pe tot corpul nu sunt chiar mari ca si cum tear intepa o musca, ma mananca, foarte tare si ajung sa imi fac si rani, miau spus ca am alergii la mancare rosii salam in general tot ce cuprinde culoare rosie si e uscat.unii miau spus ca tre sa ma duc la dezintoxicare la ficat.tratamentul erau niste vitamina c calciu lactic si o solutie cu alcool pt mancarime de culoare alba nu stiu exact cum se numeste ca nul mai folosesc ca nu isi facea efectul.
imi apar pe tot corpul nu sunt chiar mari ca si cum tear intepa o musca, ma mananca, foarte tare si ajung sa imi fac si rani, miau spus ca am alergii la mancare rosii salam in general tot ce cuprinde culoare rosie si e uscat.unii miau spus ca tre sa ma duc la dezintoxicare la ficat.tratamentul erau niste vitamina c calciu lactic si o solutie cu alcool pt mancarime de culoare alba nu stiu exact cum se numeste ca nul mai folosesc ca nu isi facea efectul.

Daca ai asigurare medicala, putem face o internare la Spitalul MIlitar din Iasi, pentru investigatii. Daca nu ai, te astept la un consult la Cabinetele medicale Mihalache.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 291bubite la baza capului penisului
- 2Bubite rosi-maroni
- 3bubite rosii la degetele picioarelor si mainilor
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 3bubite rosii pe lateralele abdomenului
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 0Bubite rosii pe corp
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 2Bubite Rosii
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 4bubite rosii
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 1Bubite mici si rosii pe picioare de la incaltaminte
- 0Intrebare - pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot
- 1Bubite rosii
- 2Bube rosii pe degetele de la maini
- 3Pete/bubite rosii pe burta si maini
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: