Pulsul marit nu ma supara, doar extrasistolele ma deranjeaza uneori. Ce ma sfatuiti?
buna ziua. am 26 deani. am fost la cardiolog pentru ca aveam extrasistole si pulsul prea mare. diagnosticul a fost sdr hyperkinetic si aritmie extrasistolica dupa un ekg si o radiografie cardiaca. in rest inima era in regula. tratamentul a fost metosuccinat si magnerot pt 20 de zile. acum ceva timp l-am terminat. pe tot parcursul tratamentului a fost bine nu am mai simtit extrasistole iar pulsul a fost in limite. dupa ce l-am terminat am inceput sa simt iar extrasistole iar pulsul este peste 100. intrebarea mea: este grav acest diagnostic? ar trebuii sa mai iau tratament? cardiologul mi-a spus ca nu este nevoie sa mai revin la control. pulsul marit nu ma suapara, nu imi este rau, doar extrasistolele ma deranjeaza uneori. ce ma sfatuiti? multumesc anticipat.
4 comentarii
propunere:
- mergi la acelasi medic si spune-i CUM te simti.
sanatate
- mergi la acelasi medic si spune-i CUM te simti.
sanatate
in urma unui ekg de rutina mi-a iesit atriu stang extins, sau cam asa ceva, va rog domn dr sa-mi spuneti daca e ceva grav. in urma cu un an mi-am facuto investigatie la inima la cardiolog, adica o ecocardiograma si un ekg si medicul mi-a spus sa stau linistit ca nu e nimic grav. tin samentionez ca nu am nici o durere, sunt diagnosticat cu tulburare de panica, anxietate, etc, tratament cu antidepresiv de 3 ani(cipralex). as vrea sa stiu daca problemele mele influenteaza aparatul ekg, plus ca inaintea testului de rutina bausem 2 cafele si fumasem vreo 4 tigari. am 32 de ani si nu consum alcool de nici un fel. nici noptile nu dorm prea bine deoarece am grij de tatal meu care este invalid si ma trezeste de 3, 4 ori pe noapte. as dori un raspuns
va multumesc
-
va multumesc
-
Buna seara, si eu sunt diagnosticat cu tahicardie sinusala pulsul meu ajunge in jur la 130 bpm, sunt sub tratament cu egilok de 25mg o pastila dimineata una seara, la primul control mi sa dat corlentor de 7.5 iar in urma acestuia mi-au aparut extrasitolele, eu zic sa va duceti la medicul dumneavoastra cardiolog si sa incercati tratament cu egilok. Mai faceti un control. Sanatate Multa!
Eu am incercat decoct de vasc alb, dar sa fie de mar, fara efecte negative, nu pierzi nimic, succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bradicardie si extrasistole
- 8extrasistolele sunt grave?
- 5Extrasistole si scrisoare medicala :-s
- 3puls mare, dureri de cap
- 10Extrasistole la efort mic
- 0probleme cu pulsul
- 1Tensiune!
- 2puls ridicat, cauze, medicamente?
- 2Puls scazut
- 4Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa
- 0Puls crescut/tensiune normală.Cauze?
- 2Intrebare puls de 100 - 110 batai pe minut la repaus pentru un tanar de 21 ani
- 3Extrasistole atriale si ventriculare zilnic
- 1Aritmii
- 2Ablație efectuată în Iasi
- 5Puls
Mai multe informații despre: Extrasistolele atriale masurarea pulsului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: