puls ridicat, cauze, medicamente?
Buna ziua. Am urmatoarea problema de cateva zile. Cand stau jos, in repaos am pulsul in jurul valorii de 65, dar imediat daca ma ridic in picioare de pe scaun incepe inima sa imi bata repede si sare la 90-103.
Eu iau medicamente psihiatrice pentru anxietate : seroquel, rivotril.
Si de vreo 2 saptamani fac tratament pentru o infectie la tractul urinar, prostatita : levofloxacina, flamexin, focusin ( adaugat recent ). Cel mai recent medicament adaugat a fost focusin si parca de atunci au inceput problemele.
Pentru un usor puls ridicat iau cate o jumatate de propranolol dimineata si la pranz dar acum nu prea mai ajuta.
Ce spuneti despre fenomenul asta ce mi se intampla?
Eu iau medicamente psihiatrice pentru anxietate : seroquel, rivotril.
Si de vreo 2 saptamani fac tratament pentru o infectie la tractul urinar, prostatita : levofloxacina, flamexin, focusin ( adaugat recent ). Cel mai recent medicament adaugat a fost focusin si parca de atunci au inceput problemele.
Pentru un usor puls ridicat iau cate o jumatate de propranolol dimineata si la pranz dar acum nu prea mai ajuta.
Ce spuneti despre fenomenul asta ce mi se intampla?
2 comentarii
Buna ziua,
Este posibil ca aceste variatii de puls sa apara datorita Fokusin-ului,
de aceea ar trebui sa luati legatura cu medicul care vi l-a recomandat.
In acelasi timp, mai ales daca problema treneaza, ar fi bine si chiar
necesar sa consultati si un medic cardiolog.
Este posibil ca aceste variatii de puls sa apara datorita Fokusin-ului,
de aceea ar trebui sa luati legatura cu medicul care vi l-a recomandat.
In acelasi timp, mai ales daca problema treneaza, ar fi bine si chiar
necesar sa consultati si un medic cardiolog.
Buna,
In primul rand, este normal pulsul sa variaza intre 60-100 de bpm in *repaus* la orice moment, si la fel este normal sa variaza pulsul cu schimbarea de postura. Inima bate mai repede cand stai in picioare datorita fortei gravitationale, asa ca 90-100+ bpm nu este deloc iesit din comun cand esti ridicat, chiar este considerat ceva bun, mai rau este cand nu variaza. Eu de exemplu am pulsul vreo 100-110 cand stau in picioare, uneori mai mult, alteori mai putin. Sunt foarte multi factori care afecteaza frecventa cardiaca, dar faptul ca pulsul creste la schimbare de postura e ceva normal.
In primul rand, este normal pulsul sa variaza intre 60-100 de bpm in *repaus* la orice moment, si la fel este normal sa variaza pulsul cu schimbarea de postura. Inima bate mai repede cand stai in picioare datorita fortei gravitationale, asa ca 90-100+ bpm nu este deloc iesit din comun cand esti ridicat, chiar este considerat ceva bun, mai rau este cand nu variaza. Eu de exemplu am pulsul vreo 100-110 cand stau in picioare, uneori mai mult, alteori mai putin. Sunt foarte multi factori care afecteaza frecventa cardiaca, dar faptul ca pulsul creste la schimbare de postura e ceva normal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 4Hipotensiune si puls marit
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 5de 2 saptamanii imi bate inima tare, simt pulsul marit
- 11Dupa o baie fierbinte, mai aveam putin si lesinam
- 13atacuri de panica
- 7Puls marit, palpitatii
- 4Pulsul marit nu ma supara, doar extrasistolele ma deranjeaza uneori. Ce ma sfatuiti?
- 0probleme cu pulsul
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 2Aritmie ?
- 1Ma simt obosita.desi nu fac mare lucru..
- 0Puls normal?
- 1Puls mic
- 0Sugestie aparat masurat puls
Mai multe informații despre: Pulsul masurarea pulsului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: