Bradicardie si extrasistole

06-08-2009
aob_ro
Nu este medic/terapeut
aob_ro
Sunt insarcinata in 25 de saptamani, la ultimile 2 dopplere facute, bebe tot face episoade de bradicardie si extrasistole. Se pare ca le face atunci cand sughite.
As vrea sa stiu daca mai e cineva ca mine...ce raspuns a primit din partea dr. (noua nu ne-a zis nimic, decat ca trebuie sa-l mai urmarim..si parca am simtit pe fata ei o vaga urma de ingrijorare)

E grav, poate da complicatii dupa nastere, copilului?

Multumesc frumos.
4 comentarii
0
06-08-2009, ora 14:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu-i de mirare ca sughite la bombardarea cu ultrasunete. Si dvoastra ati face la fel, chiar la varsta asta,
daca cineva v-ar pune intr-o piscina si v-ar bombarda cu aceleasi unde la aceeasi frecventa si amplitudine.
Tot fetii dau din pcioare, se zbat, isi pun mainile la cap... se vede clar pe orice fotografie facuta si orice mama cu simturile inca active simte acest lucru.

Daca ati sti la ce se folosesc printre altele ultarasunetele si ce efect au asupra corpului mai ales la feti, nu v-ati mai duce niciodata sa le faceti. Dar lumea crede ca TOT ce fac doctorii nu poate deact sa faca bine...

Acum 100 de ani doctorii radiaografiau oamenii cu orele si le spunea ca le face bine.
Acum 45 ani stiinta ne asigura ca Dioxina nu este deloc danuatoare
Acum 15 ani chira stiinta spunea ca asbestul nu este deloc daunator.
Acum stiinta ne asigura sa ultrasunetele nu au nici un efect daunator in timp ce industrie la folsoeste curatat obiecte de mizerie, la taiat tesuturi si materiale, etc.

Va fi cu siguranta si mai grav daca mai continuati sa va bombardati copilul la doctor, si cu atat mai grav daca va lasati convinsa de medic sa vi-l trateze cat este in burta sau sa-l opereze dupa aceea cand poate nu are deloc nimic decat ca se apara de atacul medicului si reactioneaza in mod firesc la el.
0
06-08-2009, ora 17:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Monitorizarea ultrasonografica este obligatorie o data pe trimestru de sarcina.Controalele mai frecvente si mai eficiente la ginecolog, cu masurarea inaltimii fundului uterin, circumferinta abdominala, greutatea ta, aspectul si consistenta colului uterin, tulburarile de ritm la ascultatie, intensitatea si tonalitatea batailor cordului fetal, completate cu ex. ultrasonic ce urmareste dezvoltarea intrauterina a fatului, cantitatea si variatiile cantitative de lichid amniotic, placenta etc. vor stabili daca exista o suferinta fetala ce pune in pericol sanatatea bebelusului sau modificarile de ritm cardiac au fost ocazionale si reprezinta o simpla reactie de non-stress.Deci mergi o data la doua saptamani la control la ginecolog si stai linistita daca vrei sa nu-i faci rau micutului.Numai bine!
0
06-08-2009, ora 17:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este obligatorie prin lege ?
Intra la inchisoare daca nu o face sau primeste amenda ?
0
06-08-2009, ora 21:09
aob_ro
Nu este medic/terapeut
aob_ro
Stimata dna dr,
multumesc frumos pentru raspunsul dvs. Lesne de inteles ca tocmai aceste monitorizari ajuta la depistarea eventualelor probleme si posibilitatea punerii unui diagnostic. Vroiam sa stiu daca exista vreo explicatie pertinenta, medicala, vis-a-vis de aceasta problema expusa de mine. Voi merge la monitorizare peste 2 saptamani, sperand ca bebe sa nu mai aiba fluctuatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: