Puls rar
Buna seara am 22 de ani nu beau cafea si nu beau alcool si de 3 zile mam lasat si de fumat din care a rezultat o tensiune mica si un puls de 53 in repaus si ziua nu imi creste mai mare de 65 pe zii simt pur si simplu ca nu mai am inima ma doare in spate cate o data mai ales cand ma culc sunt obosit si nust...analizele la inima leam fscut acum 2 luni cand fumam si miau iesit bine si electrocardiograma si ecocordu.Sunt anxios si iau nervocalmin relaxare dar acum mia zis doctoru de familie sa nu il mai iau ca si ala imi scade bataile si nustuiu ce sa mai fac si la tiroida miam facut analize si au iesit bine pur si simplu dupa ce mam ladat brusc de fumat aubaparut si braticardia asta.rog doctori in domeniu cu un sfat.
4 comentarii
nu am mai vb cu tine de ceva vreme pe facebook :D ia si te calmeaza e normal sa ai pulsul acesta.eram dependent de tensiometru acum am vreo 2 saptamani de cand nu mai imi iau tensiunea pentru ca sigur nu imi da bine... :))) mergi la un psihiatru sa iti prescrie un tratament adecvat pentru tine :D eu am inceput cu serlift si bramozapam apoi mia scos bramozepam si am ramas doar cu serlift pe care l-am luat vreo luna continuu acum am zile cand iau si zile cand nu si ma simt foarte bine :D aii 22 de ani ce dumnezeu fii puternic :D fa ceva sa iti distragi atentia ;)) fa treaba prin curte sau casa :D
65 bătăi/minut la efort? O să trăiești 100 de ani. Inima ta e solidă și sănătoasă. Eu am 100 bătăi/minut când dorm. Fumatul doar strică inima. Bine că ai renunțat la fumat.
Bună seara. Am 31 de ani. Ieri dimineață am avut o stare de leșin... Am reușit să mă așez în pat, așa am reușit să nu cad din picioare. Tot timpul am avut tensiunea 90/85 și bătăile inimii 85-90. Acum valorile sunt 120/ 80, pulsul 110. Simt și o durere ușoară în piept, ca o gheară care îmi ține inima. Mă ajutați cu O parere, până ajung la doctor pentru investigații? Precizez că nu am probleme cu inima. In așteptarea unui răspuns, va mulțumesc anticipat.
buna ziua. și eu am un puls mic 55-61bpm. este normal?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fluter atrial
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 3care sunt simptome si riscuri - trauma sonora
- 11Puls ridicat, oboseala, spasmofilie
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 7Valeriana poate ucide!?
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 13atacuri de panica
- 7Puls marit, palpitatii
- 11Tensiune arteriala
- 4Probleme inima sau altceva?
- 0probleme cu pulsul
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 2puls ridicat, cauze, medicamente?
- 5Puls marit, tensiune 14.9
- 4Câteodată simt la puls câte un impuls în plus, nici nu știu cum sa îl descriu, care ma sperie
- 5Puls
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: