fosta sportiva.probleme cu ritmul cardiac

cu ajutorul concorului, am scapat de tpsv-uri.cel putin asa mi s-a spus.am mai facut si o fibrilatie. mi s-a mai spus ca tot ce am patit este din cauza sistemului nervos..sunt o fosta sportiva de performanta, care nu mai practica sportul de cand a nascut, adica acum 6 ani.?M-am oprit brusc si definitiv.mi-e teama sa alerg..am niste stari ciudate...imi creste brusc pulsul, uneori si tensiuea diastolica..am avut 124/116...si asta din senin...palpitatii...senzatii de sufocare si ameteli...la o inspiratie mai profunda imi creste brusc pulsul.daca ma intorc in pat de pe o parte pe alta, la fel...am luat tot ce mi s-a spus calciu, magneziu, zinc, distonocalm...si tot degeaba..medicii imi spun ca inima e perfect sanatoasa si ca e inima antrenata, de sportiv.totusi...nu pot sa duc o viata normala, in fiecare zi si noapte trec prin asemenea momente.un sfat?mai multe?
3 comentarii

S-ar impune un control endocrinologic.

Va multumesc pentru raspuns.Am facut dupa a doua nastere un puseu de tensiune de 200/120 si am fost internata la Parhon, totul a iesit bine tiroida, suprarenale.Mi s-a facut atunci electromiograma si mi s-a spus ca doar calciul in muschi e foarte scazut...E adevarat ca asta se intampla acum 4 ani...credeti ca trebuie sa mai merg din nou la endocrinologie?

Da, eu cred ca ar trebui sa repeti controlul endocrinologic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Puls marit, cauze
- 16puls marit
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 3puls ridicat dimineata
- 5bubuiala in piept
- 3toti care am fumat am ajuns la urgente... problema mare?
- 5de 2 saptamanii imi bate inima tare, simt pulsul marit
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 7puls mare
- 3Tensiune mica, puls marit
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 7Puls marit, palpitatii
- 4Probleme inima sau altceva?
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 2Batai inima inexplicabile/neregulate
- 4Câteodată simt la puls câte un impuls în plus, nici nu știu cum sa îl descriu, care ma sperie
- 5Puls
- 9Cardio
Mai multe informații despre: Pulsul ritmul cardiac neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: