sarcina 30 saptamani
Buna tuturor!!!!!Am ajuns si la 30 de saptamani...cam repejor...dar asta este.Se apropie si marele eveniment.
Pulsul meu este in continuare marit, fapt pentru care am si fost la un cardiolog bun din Iasi-Dna doctor profesor bla bla bla;;;;din ecocord am rezultat cu o tahicardie sinusala si urmez un tratament cu CONCOR COR de 2, 5 mg-o pastiluta pe zi;insa eu iau numai jumate...asa ca pulsul meu ramane constant pe parcursul zilei.Inca merg la servici, sunt bucuroasa si abia astept sa imi strang in brate baiatul;singura problema este ca imi place sa aud pietrele lovindu-se, imi place sa miros pamantul ud, cimentul..parca as gusta din el..., am mers pana acolo incat am pus pe desktop o poza cu pietre.cred ca am ceva lipsa de minerale, cu toate ca vitaminele le iau zilnic;VOI NU V-ATI CONFRUNTAT CU ASEMENEA 'simturi'?????Conteaza ca bebe mic e mai dezvoltat cu 5 zile si poate de aici si problemuta mea.Haideti sa ne spunem ce pofte mai iesite din comun ati avut pe percursul sarcinii si sa ne amuzam un pic.Puuuuup si sarcina usoara tuturor burticilor.
Pulsul meu este in continuare marit, fapt pentru care am si fost la un cardiolog bun din Iasi-Dna doctor profesor bla bla bla;;;;din ecocord am rezultat cu o tahicardie sinusala si urmez un tratament cu CONCOR COR de 2, 5 mg-o pastiluta pe zi;insa eu iau numai jumate...asa ca pulsul meu ramane constant pe parcursul zilei.Inca merg la servici, sunt bucuroasa si abia astept sa imi strang in brate baiatul;singura problema este ca imi place sa aud pietrele lovindu-se, imi place sa miros pamantul ud, cimentul..parca as gusta din el..., am mers pana acolo incat am pus pe desktop o poza cu pietre.cred ca am ceva lipsa de minerale, cu toate ca vitaminele le iau zilnic;VOI NU V-ATI CONFRUNTAT CU ASEMENEA 'simturi'?????Conteaza ca bebe mic e mai dezvoltat cu 5 zile si poate de aici si problemuta mea.Haideti sa ne spunem ce pofte mai iesite din comun ati avut pe percursul sarcinii si sa ne amuzam un pic.Puuuuup si sarcina usoara tuturor burticilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Puls marit, cauze
- 4Hipotensiune si puls marit
- 3greata, vertij, panica, puls accentuat.
- 3tratament in sarcina pt bts
- 3puls ridicat dimineata
- 7puls mare
- 3puls 113-130
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 5normiten pentru echilibrarea pulsului
- 7Valeriana poate ucide!?
- 7probleme cardiace? un sfat avizat va rog!
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 7puls ridicat in timpul sarcinii
- 9puls si tensiune mica
- 4Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa
- 0Puls sau ceva mai grav?
- 0Ce este HRV-ul?
Mai multe informații despre: Pulsul sarcina saptamana 30
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: