puls mare
Buna ziua!Ma numesc Neagu Florina, am 36 de ani, sunt mama a doi copii de 16 si 18 ani.In luna iulie am inceput un tratament contraceptiv cu marvelon pe care l-am intrerupt in luna octombrie.Nu stiu daca este vreo legatura, dar cam din iulie am constatat ca am pulsul 113-130;mentionez ca am mai urmat anterior acest tratament si il intrerupsesem de 2 ani(am avut DIU), nu fumez, consum cafea, am in familie cazuri de HPA si AVC, respectiv mama si bunica mea, iar bunicul meu pe linie materna a avut insuficienta circulatorie cerebrala si diabet nedependent de insulina.Eu nu sunt luata in evidenta cu nici o boala cronica, iar tensiunea o am de 10/7.As dori un raspuns si eventual un sfat.Multumesc anticipat si va doresc multa sanatate!
7 comentarii
Buna Flory, cel mai in masura sa-ti dea un sfat este medicul tau de familie, care ar trebuie sa te indrume catre cabinetul de cardiologie, unde se va stabili ce fel de tahicardie ai.Sa cauti un cardiolog f bun care sa te consulte cu atentie si rabdare, poate iti recomanda si un holter+bapm.De unde esti?
Inseamna ca foarte usor vei gasi un cardiolog f bun.M-am gindit ca esti din provincie.Iti doresc sa-ti rezolvi cit mai repede pb. de sanatate.Te pup.
Ms lala2004!Am fost ieri la medicul de familie si mi-aspus ca am probleme cardiologice combinate cu probleme hormonale prin suprimarea menstrei de catre anticonceptionale.Azi ma duc la cardiolog si pe 12 la un consult gen la un domn dr care, din cate am inteles ma va monitoriza compiuterizat pt a mi se pune un diagnostic cat mai corect.azi am avut pulsul 146.Nu mai beau nimic cu cofeina.Te pupic si multa sanatate!
Ma bucur Flory ca ai ajuns la cardiolog, o sa vezi ca vei gasi o rezolvare la pb. tale de sanatate.Abia astept un semn de la tine.Iti doresc multa sanatate! Pup!
GATA! Am un diagnostic:tiroidita supraacuta virala, hipertiroidie.Am si un tratament :tirozol, prednison si propranolol.Am facut si analizele(TSH-0, 01) si radiografie cord-pulmon(a iesit f bn).Acum sunt linistita.Pana la aflarea rezultatelor am luat egilok si pulsul meu a avut si valoarea de 86, ceea ce nu a mai aparut de multa vreme.Multumesc mult, inca o data pt incurajari si sfaturi!Pupici multi si sa auzim numai de bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Puls mare
- 2valori normale puls
- 16puls marit
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 6care este pulsul normal al inimii in repaus
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 271Imi creste pulsul de la Zyprexa
- 5bubuiala in piept
- 3puls peste 110
- 8tensiune mica, pana de curand am avut tensiune normala
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 13atacuri de panica
- 4Relatia probleme inima-tensiune
- 0probleme cu pulsul
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 5In urma cu 3 ani prezentam usoare palpitatii la inima
- 2puls ridicat, cauze, medicamente?
- 1Puls mic
- 0Puls foarte mare apoi foarte mic
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: