Aritmie ?

14-11-2016
Fmn
Nu este medic/terapeut
Fmn
Dupa ce alerg, sau fac un efort mic, si imi iau pulsul observ ca acesta face o mica pauza de jum de secunda, apoi bate tare, apoi iar o pauza apoi bate tare la loc. Acest lucru ma ingrijoreaza, deoarece ma gandesc la ce e mai rau. Acest "fenomen" mai apare uneori si cand ma ridic brusc din pat.

Mentionez ca am 22 ani, nefumator. + in urma cu un an am facut toate analizele la inima, holter ekg test efort si eco, si mi s-a spus ca pe holter au aparut unele extrasistole, iar la eco ca am inima putin marita.

Este vreo problema cu aceasta pauza la puls ? sau pur si simplu este totul in mintea mea
2 comentarii
0
18-11-2016, ora 22:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Pauzele sesizate desigur ca sunt expresia unei aritmii, insa aceasta nu inseamna ca e ceva ingrijorator. Aritmiile pot fi foarte variate, cele mai multe nu au nici o semnificatie patologica-de exemplu aritmia respiratorie, extrasistolele atriale. Altele pot avea potential de gravitate-aritmiile ventriculare in special. Asadar, reluati investigatiile pentru a elucida ce tip de tulburare de ritm este.
0
18-11-2016, ora 22:52
Fmn
Nu este medic/terapeut
Fmn
Va Multumesc de raspuns. Aritmia respiratorie poate avea legatura cu faptul ca nu respirator correct deloc din cauza deviatiei de Sept ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât e bine să fie frecvența cardiacă?
  • Gravitate COVID - la ce saturație în oxigen mergem la spital?
  •