Aritmie ?
Dupa ce alerg, sau fac un efort mic, si imi iau pulsul observ ca acesta face o mica pauza de jum de secunda, apoi bate tare, apoi iar o pauza apoi bate tare la loc. Acest lucru ma ingrijoreaza, deoarece ma gandesc la ce e mai rau. Acest "fenomen" mai apare uneori si cand ma ridic brusc din pat.
Mentionez ca am 22 ani, nefumator. + in urma cu un an am facut toate analizele la inima, holter ekg test efort si eco, si mi s-a spus ca pe holter au aparut unele extrasistole, iar la eco ca am inima putin marita.
Este vreo problema cu aceasta pauza la puls ? sau pur si simplu este totul in mintea mea
Mentionez ca am 22 ani, nefumator. + in urma cu un an am facut toate analizele la inima, holter ekg test efort si eco, si mi s-a spus ca pe holter au aparut unele extrasistole, iar la eco ca am inima putin marita.
Este vreo problema cu aceasta pauza la puls ? sau pur si simplu este totul in mintea mea
2 comentarii
Pauzele sesizate desigur ca sunt expresia unei aritmii, insa aceasta nu inseamna ca e ceva ingrijorator. Aritmiile pot fi foarte variate, cele mai multe nu au nici o semnificatie patologica-de exemplu aritmia respiratorie, extrasistolele atriale. Altele pot avea potential de gravitate-aritmiile ventriculare in special. Asadar, reluati investigatiile pentru a elucida ce tip de tulburare de ritm este.
Va Multumesc de raspuns. Aritmia respiratorie poate avea legatura cu faptul ca nu respirator correct deloc din cauza deviatiei de Sept ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Puls marit, cauze
- 4puls mic = boala de inima?
- 2puls marit
- 15puls 90-120
- 3Fluter atrial
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 7Valeriana poate ucide!?
- 3Tensiune mica, puls marit
- 8tensiune mica, pana de curand am avut tensiune normala
- 5de ceva timp am un puls mai puternic (profund)
- 4Relatia probleme inima-tensiune
- 9puls si tensiune mica
- 2puls rar seara dimineata
- 3Pulsatie brusca a vaselor
- 3Puls mărit
- 4Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa
- 3puls oscilant
- 4Câteodată simt la puls câte un impuls în plus, nici nu știu cum sa îl descriu, care ma sperie
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: