pt laringita acuta
fetita mea are 7 ani si face laringita cam o data la 3-4 luni necesitand internare deoarece se sufoca, nu mai poate respira si isi pierde si vocea.inteleg ca nu e ceva neobisnuit la copii si ca ar avea legatura cu imunitatea scazuta...mi sa recomandat luivac dar am vazut ca aici parerile sunt impartite si ca ar avea si efecte adverse.de obicei isi revine dupa o saptamana de tratament cu antibiotice in spital si inca vreo 2 saptamani acasa.totusi mi se pare cam prea multe antibiotice si as dori alte pareri.
3 comentarii
Incercati produse naturale pentru intarirea sistemului imunitar, de multe ori sunt mai eficiente decat medicamentele si nu pot dauna organismului.
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Cel mai bun imunostimulator si imunomodulator pentru caile respiratorii superioare este Broncho-vaxom pt copii, administrat 10-20 de zile pe luna, minim 3 luni. Iar pentru pierderea vocii folositi ou crud cu miere (bateti un galbenus pana se face mai mult sau mai putin spuma si adaugati 2 lingurite de miere). Se bea acest preparat si nu se vb deloc timp de minim 30 de minute!!! Insanatosire grabnica!!!
0
28-09-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ar fi buna si o cura cu aerosoli cu ser fiziologic, adrenalina sau hidrocortizon sub supravegere medicala!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7laringita bb 7 luni, medicul recomanda: peritol
- 9laringita?
- 6laringita cronica, hiperplazici, stomatita
- 3laringita cronica
- 8laringita!?
- 31Gat extra uscat si iritat
- 3Alergie, laringita cronica si fata foarte umflata
- 1laringita trenanta
- 9Bronchovaxom sau Ribomunyl - pt laringite frecvente
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 3laringita cred ca e cronica
- 5Laringita acuta extrem de dureroasa
- 6fetita de cand a intrat in colectivitate are laringite, bronsite, febra
- 3terapia cu aerosoli pt laringita la copii
- 1Uvulita si laringita
- 1Laringita spastică, laringomalacie
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 2Laringita, bronsita, traheita?
Mai multe informații despre: Laringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: