O posibila laringita?

Buna ziua...am si eu o nelamurire...Baietelul meu de 9 luni a racit si a ragusit (fara ferbra), doctorita diagnosticandu-l cu rosu in gat. I-am dat medicamentele prescrise de dumnea ei, insa acum dupa ce s-a terminat tratamentul (7 zile) cu antibiotic Klacid si Sirop Eurospal este inca ragusit.Tratamentul l-am terminat in urma cu 4 zile, adica sambata i-am dat ultima doza, azi este miercuri...
Ma gandesc ca este totusi vorba de o laringita...ce imi recomandati? La medic am fost vineri si m-a asigurat ca este mai bine...insa pe mine ma ingrijoreaza aceasta raguseala persistenta...
Va multumesc pentru timpul acordat...
Ma gandesc ca este totusi vorba de o laringita...ce imi recomandati? La medic am fost vineri si m-a asigurat ca este mai bine...insa pe mine ma ingrijoreaza aceasta raguseala persistenta...
Va multumesc pentru timpul acordat...
4 comentarii

Raguseala poate persista in urma infectiei si ca urmare a secretiilor din gat si nas care inca se elimina. Continuati cu Eurespal si administrati-i si Sinupret 10 pic de trei ori pe zi. Ar fi util daca i-ati putea face niste aerosoli cu ser fiziologic si eventual dexametazona.

Multumesc pentru sfaturi...As mai avea o intrebare...Acasa avem un umidificator. Nu se poate folosi, cumva, sa-l ajutam? Imi recomandati anumite picaturi care se pot pune in acel umidificator si care ar fi benefice?
Multumesc inca o data pentru timpul acordat, sunteti de apreciat.
Multumesc inca o data pentru timpul acordat, sunteti de apreciat.

Exista in farmacii Karvol, care se picura pe perna, insa nu se mai importa. Esentele de brad in general sunt dezobstruante.

Multumesc inca o data pentru interesul dumneavoastra...I-am continuat tratamentul cu Nurofen si Eurespal si i-am mai dat si un cocktail cald din lapte si miere fierte si amestecate cu un galbenus crud. Este un pic mai bine, dar tot ingrijorator.
Va multumesc...
Va multumesc...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7laringita bb 7 luni, medicul recomanda: peritol
- 2rinosinuzită posterioară sau laringită?
- 40Amigdale marite la copil de 3 ani si jumatate
- 6opacifierea sinusurilor - sinuzita.
- 6laringita cronica, hiperplazici, stomatita
- 3ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac!!!
- 1Rosu in gat in fiecare luna
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 3sunt disperata... am rosu in gat si ma ustura, am luat ospen si azitromicina
- 5rosu in gat fara febra- cum tratam?
- 2rosu in gat frecvent la copil de 4 ani
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 3cancer laringian
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani