help! pete albe pe corp
acum vreo 6-7 ani am fost la mare, toate bune si frumoase pana m-am intors si am observat ca aveam pe burta pete mai deschise la culoare, albe.am spus ca este ceva trecator.cateva veri am evitat sa merg la plaja.de anu trecut am inceput sa ma ingrijorez, mi-am dat seama ca nu e nimic"trecator", nu pot sa spun ca s-ar fi inmultit in timp sau daca au facut-o a fost lent datorita neexpunerii mele.la dermatolog.m-a trimis la examem cu lampa wool dar si pentru obs la microscop, acolo nici vorba de vreo ciuperca tratabila, in concluzie nu m-am ales cu nici un diagnostic din partea medicului, mi-a recomandat o crema de corp si expunere zilnica la soare si m-a linistit spunandu-mi ca nu imi va trece probabil niciodata.mai rau e ca asta vara am fost iar la mare si cu toate cremele de cel mai mare factor de protectie petele s-au imultit si sunt parca si mai vizibile, mentionez ca m-a m spalat si cu nizoral pe corp.in ultima vreme am observat ca pe pete pielea e mai uscata.va rog sa ma ajutati cu un sfat.sunt disperata!!!
3 comentarii
Daca examenul micologic si tratamentul antimicotic nu au dat rezultate, probabil ca este vorba despre un vitiligo.
am vazut cum arata aceasta afectiune dar la mine nu este asa, adica petele sunt destul de mici si nu sunt atat de bine conturate si de albe cum arata vitiligo si sunt pe o suprafata destul de mare pe burta pe spate si pe coapse.ce ar trebui sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2problema dermatologica
- 4Pete Albastre in zona burtii! Astept raspuns
- 2pete vinetii pe piele (gambe) - vasculita nodulara
- 3Nev Becker exista tratament?
- 3dungi vinete pe spate
- 3pete pe picioare in zona inghinala
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 2pete pe corp
- 1pete pe gat si la subrat
- 1Pete in zona gatului
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 1acnee, pete, vergeturi
- 8pete albe pe piele- tratament?
- 1Afectiune piele
- 1Pete pe corp
- 0Petesii pe piele
- 1Pata roz pe sân
Mai multe informații despre: pete pe piele