Proteza dentara
Bună ziua stimati colaboratori și doctori.
Am.o problema și v-as ruga sa ma ajutați cu un sfat, cu ce as.putea sa fac să indrept situația.
Am avut o proteza scheletata jos legata de 3 dinți, care s-au rupt, fiind nevoita sa-mi fac o proteza dentara.
Sus am o lucrare completa a dinților de porțelan.
Problema este ca.proteza este prea larga, ceea ce i.am.comunicat și medicului, dar a spus ca nu mai are ce sa-i facă și am senzația ca nici nu este dreapta, adică nu se unește paralel cu dinții de sus.Daca face.presiune pe o parte se ridica cealaltă parte.Daca o lipesc cu corega se dezlipește și simt cum întra sub ea tot felul de resturi.
Va rog din suflet, sfătuiți.ma ce sa fac.
Va mulțumesc din suflet anticipat și va doresc muta sănătate și numai bine, cu tot respectul.
Am.o problema și v-as ruga sa ma ajutați cu un sfat, cu ce as.putea sa fac să indrept situația.
Am avut o proteza scheletata jos legata de 3 dinți, care s-au rupt, fiind nevoita sa-mi fac o proteza dentara.
Sus am o lucrare completa a dinților de porțelan.
Problema este ca.proteza este prea larga, ceea ce i.am.comunicat și medicului, dar a spus ca nu mai are ce sa-i facă și am senzația ca nici nu este dreapta, adică nu se unește paralel cu dinții de sus.Daca face.presiune pe o parte se ridica cealaltă parte.Daca o lipesc cu corega se dezlipește și simt cum întra sub ea tot felul de resturi.
Va rog din suflet, sfătuiți.ma ce sa fac.
Va mulțumesc din suflet anticipat și va doresc muta sănătate și numai bine, cu tot respectul.
2 comentarii
Buna seara,
Daca proteza este larga se poate captusi de catre tehnicianul dentar. Dupa acest retus se va echilibra ocluzia, adica muscatura.
Daca proteza este larga se poate captusi de catre tehnicianul dentar. Dupa acest retus se va echilibra ocluzia, adica muscatura.
Va foarte multumesc pentru raspuns Stimata Doamna Doctor!
Sa fiti sănătoasă și fericită!
Doamne Ajuta!
Sa fiti sănătoasă și fericită!
Doamne Ajuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17proteza elastica
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 3Proteza falsa sau masca dentara
- 8proteza dentara fixa - ciobita
- 0despre proteza scheletata
- 3Proteza scheletata - infectie gingie si sub lucrare
- 4saliva cleioasa
- 5Proteze acrilice care se rup repetat
- 8durere cu proteza provizorie
- 4Protezare totala
- 1Lucrare dentara - Portelan cu crom-nichel