Proteza dentara
Buna ziua.As dori sa intreb daca existe proteze dentare fara cerul gurii.In acest moment incerc sa ma obisnuiesc cu o proteza dentara nurmala dar imi este imposibil, senzatia de voma este f puternica.Am incercat sa o tin cateva ore in fiecare zi dar imi este imposibil.Proteza este in partea de sus, unde mai am 3 dinti din fata buni.Multumesc.
3 comentarii
Buna ziua,
S-ar putea face o proteza scheletata doar ca pretul este mult mai mare dacat al unei proteze acrilice.
S-ar putea face o proteza scheletata doar ca pretul este mult mai mare dacat al unei proteze acrilice.
Multumesc frumos. Nu ma intereseaza pretul, numai sa pot functiona cu ceva.Problema este ca am doar 3 dinti, care sunt sanatosi.
Buna dimineata
Se face o radiografie si un model de studiu si pe baza lor un plan de tratament.
Se face o radiografie si un model de studiu si pe baza lor un plan de tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5proteza dentara.. CNAS ii deconteaza o parte din cheltuieli?
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 1umflatura obrazului din cauza protezei?
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 4proteza scheletata
- 9mi-au cazut dinti din partea de sus in cativa ani
- 1Recomandare proteza..va rog..
- 1implanturi dentare multiple
- 8durere cu proteza provizorie
- 7Protezele dentare- informatii/sfaturi
- 4Lucrare dentara totala
- 1Interpretare radiografie rx
- 33Proteza scheletata
- 3Proteza scheletata
- 1Durere de dinti
- 3Proteza dentara mobila pe 4 miniimplanturi -mandibula
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 3Ajutati-ma! Mi s-a dezlipit proteza dentara si pot sa ajung la stomatolog doar peste 3, 4 luni.
- 1Chirurgie dentara - gingia este in valuri si trebuie sa ma taie pe gingie si sa ia din os
- 2A treia zi cu proteza superioara totala
Mai multe informații despre: Protezele dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: