Bebe de 3 luni nu mananca
Buna ziua,
Fetita mea are 3 luni si 2 sapt, am nascut-o cu 2, 500 kg, tot cu atat am iesit si din maternitate, si 50 cm, acum cantareste doar 3, 700 kg si 57 cm, 6 sapt am alaptat-o la san, dupa care am trecut pe lapte praf pre nan, de 4 zile am schimbat laptele si ii dau nan 1, nu mai vrea sa manance, nu plange de foame, dar in momentul in care ii introduc biberonul in gurita incepe sa il respinga, il scoate afara cu limba, si riposteaza plangand, in rest doarme noapte cate 10 ore, nu o pot trezi sa ii dau sa manance, de 2 sapt nu a mai luat deloc in greutate, nu mai stiu ce sa ma fac cu ea, dr de familie mi-a dat la inceput sirop Complex de vitamiba B, timp de 5 zile, pediatra mi l-a schimbat cu Viusid...dar in zadar!
Am intrat in disperare, analiza de anemie a iesit buna.Este un copil vioi, rade foarte mult si gangureste dar pana la mancare :(
Va rog un raspuns urgent!
Multumesc
Fetita mea are 3 luni si 2 sapt, am nascut-o cu 2, 500 kg, tot cu atat am iesit si din maternitate, si 50 cm, acum cantareste doar 3, 700 kg si 57 cm, 6 sapt am alaptat-o la san, dupa care am trecut pe lapte praf pre nan, de 4 zile am schimbat laptele si ii dau nan 1, nu mai vrea sa manance, nu plange de foame, dar in momentul in care ii introduc biberonul in gurita incepe sa il respinga, il scoate afara cu limba, si riposteaza plangand, in rest doarme noapte cate 10 ore, nu o pot trezi sa ii dau sa manance, de 2 sapt nu a mai luat deloc in greutate, nu mai stiu ce sa ma fac cu ea, dr de familie mi-a dat la inceput sirop Complex de vitamiba B, timp de 5 zile, pediatra mi l-a schimbat cu Viusid...dar in zadar!
Am intrat in disperare, analiza de anemie a iesit buna.Este un copil vioi, rade foarte mult si gangureste dar pana la mancare :(
Va rog un raspuns urgent!
Multumesc
2 comentarii
Deficitul ponderal este evident si pe curbele de crestere OMS.La investigatii adaugati un ex.sumar de urina, folosind un saculet special de recoltare utilizat la sugari(il gasiti in farmacie).Excluderea unei infectii urinare este importanta.In ultima instanta incercati laptele de vaca integral, zaharat 5%( 1 l-ta rasa la 100 ml), se intampla ca unii sugari sa agreeze aceasta varianta desi e cea mai proasta.Succes!
Multumesc mult pentru raspuns, azi a fost o zi mai buna, fetita mea a mancat in jur de 600 ml lapte pe parcursul zile si pentru prima data in 3 luni si jumatate am auzit-o plangand de foame :)(probabil ca isi face efectul si siropul viusid)as fi preferat sa nu ii dau medicamente si mai ales suplimente alimentare pentru ca foarte multe persoane imi spun ca din cauza vitaminelor sau suplimentelor pot deveni obeji sau supraponderali la maturitate!?cum nu avem de ales...il dau si sper doar sa recupereze greutatea si sa fie bine! dar ex.sumar de urina am sa il fac chiar maine!va multumesc inca o data!
O zi minunata.
O zi minunata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bebe nu maninca suficient(bebe de 7 luni )
- 6Refuza mancarea si laptele
- 4ceapa la bebelusi
- 14cereale la bebelus de 4 luni
- 5refuzul laptelui la sugar de 3 luni jumate
- 17probleme cu greutatea
- 4alimentatia sugarului
- 1Alimentatia lui bebe
- 3reactii la mar - sugar 8 luni
- 3bebe de 5 luni nu ia in greutate si papa foarte prost
- 3bebelus 8 luni, nu mai papa mancare solida
- 5sugar mananca la o ora, o ora si jumatate...
- 5Alimentatia bebelusilor de 3 luni
- 6Sangerare la defecatie
- 9diversificarea la bebe
- 21imi refuza laptele praf...
- 1Alimentatie copil 4 luni
- 1Bebeluș mofturos și nemancacios
- 2Alimentatie fetita 3 luni
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: