proeminenta la nivelul obrazului
imi cer scuze anticipat daca nu am nimerit rubrica cea mai potrivita dar nu prea am stiut unde sa-mi incadrez intrebarea...sper ca cineva poate sa ma lamureasca..
e vorba despre prietenul meu, i-a aparut de vreo saptamana o proeminenta la nivelul obrazului de vreo1, 5-2 cm, chiar la 2 cm de dreptul gurii. Proeminenta sau nodulul este nedureros, lucru care ma ingrijoreaza. Tin sa mentionez ca nu poate fi simtit decat la exterior cand izolez partea respectiva de piele, din interiorul gurii nu se simte la pipait. multumesc fumos
e vorba despre prietenul meu, i-a aparut de vreo saptamana o proeminenta la nivelul obrazului de vreo1, 5-2 cm, chiar la 2 cm de dreptul gurii. Proeminenta sau nodulul este nedureros, lucru care ma ingrijoreaza. Tin sa mentionez ca nu poate fi simtit decat la exterior cand izolez partea respectiva de piele, din interiorul gurii nu se simte la pipait. multumesc fumos
3 comentarii
Posibil sa fie vorba despre un chist sebaceu suprainfectat. Trebuie sa ajungeti la un medic dermatolog.
intr-adevar, domnule mihalache ati avut dreptate. este vorba de un chist sebaceu infectat. a fost la un dermatolog si i-a confirmat diagnosticul, i-a prescris un gel de dezinfectare si o crema cu ihtiol si i-a spus sa foloseasca tratamentul vreo 5 zile sa vada daca intervine vreo schimbare. ideea este ca i a spus sa revina daca observa vreo modificare, se umfla mai tare chistul sau devine dureros. dupa astea 5 zile nu a observat nicio modificare, nici in bine nici in rau. Ce este de facut, trebuie sa se recurga in cazul asta la o interventie chirurgicala? Multumesc
Chistul sebaceu se rezolva NUMAI chirurgical, insa nu toti dermatologii fac aceasta operatie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Obrajii rosii - din ce cauza?
- 9Obraji rosii...Ajutor!
- 4Roseala in obraji
- 5obraz umflat
- 21amortirea pometilor obrajilor
- 3Amorteli ale obrazului stang privire in stanga
- 3stau fix langa aerul conditionat si de doua zile ma dor obrajii
- 4Obraji inegali
- 5pete si leziuni rosii pe fata (obraji)
- 3ma tot musc de buze si obraz!
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 0Umflatura a obrazului
- 1Leziune pe partea interioara a obrazului
- 0Obrazul umflat
- 4Umflatura obraz
- 1Imi ard obrajii si capul seara
Mai multe informații despre: Obrajii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: