Umflatura obraz
Salutare! Acum o zi mi s-a facut un chiuretaj la masea si mi s-a scos o punga de puroi, a curatat, mi-a omorat nervul dupa care mi-a inchis canalele si m-a cusut.In cursul zilei totul a fost ok, m-am culcat si azi m-am trezit cu obrazul foarte umflat in zona fetei, am mers la stomatolog si m-a vazut cineva, mi-a spus sa masez bine obrazul atat in interior cat si pe exterior.Fac asta de cand m-am intors de la medic in schimb nu observ nicio modificare.Aveti idee cam in cate zile mi s-ar retrage umflatura si care este cauza? Si daca se poate si niste sfaturi, ce as putea face sa se retraga mai repede?
4 comentarii
Buna ziua...desi probabil vi s-a spus, puteti lua antiinflamator si sa tineti rece in zona in care sunteti umflat. Multa sanatate
Buna ziua,
Dupa cum a spus si domnul doctor Tabarcea, comprese reci in primele ~48 de ore si antiinflamator. Mai mult de atat nu prea aveti ce sa faceti; o sa se remita si totul o sa fie ok!
Dupa cum a spus si domnul doctor Tabarcea, comprese reci in primele ~48 de ore si antiinflamator. Mai mult de atat nu prea aveti ce sa faceti; o sa se remita si totul o sa fie ok!
Puteti sa trimteti o radriografia de control pentru a evalua mai bine situatia dumneavoastra?
Am fost mai devreme iarasi la doctor, mi-a spart in zona aia si mi-a iesit putin sange, mi-a recomandat un antibiotic si sa masez zona+ mestecat guma ca sa se dreneze sangele.Multumesc mult pentru ajutor.Eram ingrijorat sa nu fie ceva mai grav
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Obraji rosii...Ajutor!
- 6obraz si gat umflat, fara dureri
- 3Amorteli ale obrazului stang privire in stanga
- 6Paradontoza incipienta
- 3stau fix langa aerul conditionat si de doua zile ma dor obrajii
- 4Obraji inegali
- 3ma tot musc de buze si obraz!
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 5Chiuretaj subgingival
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 0Umflatura a obrazului
- 1chiuretaj paradontal
- 1Leziune pe partea interioara a obrazului
- 0Obrazul umflat
- 1Imi ard obrajii si capul seara
Mai multe informații despre: Obrajii chiuretajul gingival
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: